» »

Pritožbe - 2

Pritožbe - 2

Temo vidijo: vsi
««
25 / 66
»»

Fizikalko ::

Ostalega ne bom več komentiral, ampak tole je pa res smešno:

idiš, tu se skriva zajec. Lahko bi . Ena minuta dela, da bi spremenil in zbrisal tistih nekaj stavkov, ki so jih uporabniki napisali v odgovor proti meni. Ne, ti si raje šel v drugo smer in me totalno osmešil. Jaki človek... Nič spoštovanja in razumevanja.

Torej, jaz sem te osmešil s tem, ko sem nazaj objavil tvoje (!!!) poste? Res neverjetno, kako zavajaš.

Fizikalko ::

>>OMFG, kakšne moderatorje imate. 8-O 8-O

IMHO odlične. Tudi čezme si prvi, ki se pritožuje (razen pri Malih oglasih, kjer nekateri ne prenesejo, da smo preprečili nategovanje).

SmeskoSnezak ::

"Torej, jaz sem te osmešil s tem, ko sem nazaj objavil tvoje (!!!) poste?"

Dobro premisli, mogoče še boš ki skapiral kaj ti govorim.

"IMHO odlične."

Haha. Grow up! Kakšni otroci, prepirali bi se radi. Pa zadna beseda more bit vedno vaša. Smešite se! Seriously, grow up!

p.s.:To bi naj bil resen forum. Upravljajo pa ga otroci. Bom rajš šel na tuje forume, že znam tolk angleško. I'll take my business elsewhere.
@ Pusti soncu v srce... @

Zgodovina sprememb…

Matev ::

oba sta neskončno bedasta

Primoz ::

Smesko: te debate je bilo konec s percijevim odgovorom.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

koyotee ::

@Strumf666: HAHAHA
Ni moje delo da poročam moderatorjem o *cenzura* ljudeh ki odprejo po več tem v katerih kupujejo iste stvari, samo naslov je drugačen in se jim ne da poscroolat po strani da bi pogledali če kaj podobnega na isto temo že obstaja. To se predvsem dogaja v oddelku Kaj kupiti. Zato sem tam povedal kar takemu človeku gre.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

ahac ::

Kaj je to?
Užaljen moderator?

Razložite mi zakaj je bilo potrebno brisat moj post.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ahac ()

OmegaBlue ::

Ne to je uporabnik, ki se obeša na nepomembnost in vleče offtopic stvari v temo.

Da boš lepše razumel:
Bil si offtopic, tema ni namenjena pljuvanju po založbi, ki izdaja MMORPG igre. WoW pa lahko poveličuješ v svoji temi.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

ahac ::

Mislim, da je čisto ontopic, če se pove, da igralci pričakujemo nek standard, ki ga NCsoft v svojih zadnjih izdelkih pač ni dosegel.
Poleg tega z Koreje (na žalost) še ni prišel noben mmorpg, ki bi ustrezal igralcem na zahodu. Sorry, ampak lep design za uspešen mmorpg ni dovolj.

Ampak.. ok. Če nimaš argumentov zakaj bi bil Aion lahko dober špil potem pač briši vse kar ti ne paše in se slini nad trailerji.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

;-) ::

[Odstranjen izbrisan post --Omy]

Nevem kako Slo-tech izbira moderatorje in me niti ne zanima...vsekakor pa bi morali biti malo bolj pazljivi pri tem. 2 usodna razloga zakaj Nejc ni sposoben biti moderator:

1. Je nepismen-to govori njegov zadnji stavek zgoraj citiranega...sreča da sem tok bolj razgledan od njega da sem razvozlal rebus "pšovedat" in začel pisati v pritožbe.

2. Potrebuje 8 minut da napiše isti stavek kot ga je napisal eden en post prej. (Sorry tega ne trdim jaz ampak on.)

gzibret 17.11.2006 14:10:05
Nejc Pintar 17.11.2006 14:18:13 ("Se strinjam da sem ponovil gzibreta, ampak v času ko sem napisal post gzibretovega še ni bilo.")

LP Lepo bi bilo če mo odgovori Pintar kako se počuti ob svoji nevednosti.

EDIT: Typo

Zgodovina sprememb…

Ker je Nejc pod mojim okriljem ti bom kar sam odgovoril.

Nejc je postal moderator, ker se nam je zdel sposoben opravljati delo (in do zdaj ga lepo opravlja). Vsak človek pa se tudi zatipka kdaj pri svojih postih, ne vem zakaj bi bila tipkarska napaka vredna posta v pritožbe?

Glede pisanja posta toliko časa, nič novega. Velikokrat ljudje berejo slo-tech z več odprtimi tabi(zavihki) in ni nič nenavadnega če med tem časom nastane kak nov post.

Hmm... sedaj bo še pa on napisal isto..pa bo rekel da si mu besede v usta položil:D

Upss smo zaščitniški...ali pa preprosto ni sposoben sam odgovoriti. Saj me nebi motilo, samo v temi kjer se piše koliko smo stari je tako "butasto" popravil enega od uporabnikov ko je napisal 10. z piko da se 10 bere deset da sem mislil da je on nezmotljiv. qurc pa tako.

Nejc Pintar ::

@EWEER: Mi je Omy precej z jezika vzel vse skupaj. Pa tistega uporabnika sem le prijazno opozoril, ga nisem "okurcal".

Nisem nezmotljiv, saj sem le človek.
Lahko je biti prvi, če si edini!

IgorGrozni ::

BigW.>>>>>Igor, tole je bila precej nepotrebna provokacija, ki pa s celotno zadevo nima prav nic skupnega in samo pove, da si, mnja, bedak.

Saj ne da bi me lahko Big Whale užalil, njegove mediokritetne sposobnosti so vidne iz njegovih prispevkov in posledično me ne čudi zraven še primitivnost.

Če njegova povprečna sposobnost razumevanja teme debat, kjer je bil moderator, niti ni bila moteča, saj večine stvari, ker jih ni razumel, ni motil, je pa tale kulturni primitivizem za člana moderatorske skupine na S-T moteč.
Žaljivo je, da na forumu S-T lahko moderator tak vulgarni primitivec kot je BigW. In da cela S-T ekipa to mirno prenaša.
Kak ukrep bi bil zdravilen.

Lp. IgorGrozni

Da bi se pa ubadal s takim kulturnim dnom, kot je BigW. se mi pa res ne da. Razen če želite tekmovanje v zmerjanju.>:D

BigWhale ::

Mene je pa Igor v bistvu uzalil in zalil in sem zato tako odreagiral. Mogoce se je njemu zdelo smesno kar je izjavil oziroma napisal, meni se ni. Cutil sem se osebno uzaljenega in prizadetega.

PS: To, da sem pa vulgarni primitivec, pa itak vem. Ni treba tega se posebaj poudarjat, hvala.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BigWhale ()

BigW.>>>>>>>>>>>za splave tistih, ki se sexat ne znajo.

Tole je torej tudi žalitev in žaljenje, enaka, a tistih ki so (smo ) imeli splave.:\

Again !

BigWhale ::

Vsekakor vse skupaj jemljes prevec osebno, precej prevec.

He, he, he, kakšni kekci ste oficijeli S-T.

Jaz prijavim člana vaše uradne združbe, ker je zmerjal, zgodi se naslednje :

Ta prvi kekec, ki je zmerjal, najprej trdi, da je užaljen, ...malo kasneje pa, da jaz čisto preveč osebno jemljem zadevo.:)) (Heh, le kdo je tukaj osebno vzel zadevo ?)
Tip (Haso) pravzaprav razlaga: ...dodže Mujo i baci se na nož, i tako još deset puta..... I posve si je sam kriv,... niisam ja, druže sudija....

Vsi ostali od moderatorjev pa do TP pa opazujejo, ne opazujejo, ne ukrepajo, ne odgovorijo, O ja, prav tisti, ki je povsem jasno zagrešil kršitev pravil, je tudi tisti, ki odgovarja. V stilu Haso-ta.

Saj ne da pričakujem posebno odrešitev ! od vas, ampak toliko jajc bi pa lahko imeli, da pač poveste, da pravila za vas ( moderatorje in TP) na tem forumu ne veljajo. Da ste bolj enaki, kot vsi ostali. In basta.
Čvekanje o kulturi in demokraciji in humanizmu, ki ga nekateri tako radi izvajate, pa tudi lahko opustite. Saj takole vemo, da ne mislite resno. O stvari resno razmisliš in kaj veš o njej takrat, ko v skladu z razmislekom deluješ.

Lp.IgorGrozni

... vam pa ni zamerit, pravzaprav. Tako vi razumete ˝ablast˝. Pasivno. Nič videti, nič slišati, nič ukrepati. Dupe uza zid. Boljših vzorov nimate, neodvisni misleci niste, jajc pa tudi nimate. In basta.

@LOL ::

A lahko nekdo ustavi @Sawjerja ker v katerikoli temi o konzolah samo kritizira in udriha čez konzole ter poveličuje PCje in skozi nekaj joka samo nad grafiko v resnici si pa še nobene konzole ne lasti.;( Pa še nekaj: ne mara konzol v vsaki njihovi temi je pa najbolj glasen:|

kuglvinkl ::

@IgorGrozni:

jajc kolkr češ.

Tkole gre. Kot njegov nadrejen TP se ti opravičujem za oznako.

Good Guy ::

zakaj mene ni na nobeni od 3d mark lestvici?
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

Kaličopko ::

Zakva brišete moje (nejc p. Omega blue, primož) poste sploh nč tazga ni no3 pa že letijo dol;((

Zgodovina sprememb…

Ker je šlo za žaljenje sogovornika.

to je biu sam en primer pa se ni na nega nanašalo sam tko sm reku (kera budala)

lahk bi polepšal ni treba zbrisat

no vidm da še tuki brišete moje poste...:D

če smo že pr prtožbah bi se prtožu še ker ste zaklenil mojo temo SPLAV, ker naj bi obsatajala že enaka... No obveščam vas da je moja tema nastala enajst dni pred to temo zaradi katere ste zaklenili mojo...:|

Zgodovina sprememb…

Jonny, izredno pripomore če podaš povezavo na temo kjer je bil ukrep.

Tvoj post pa je bil brisan zaradi žaljivega odnosa do sogovornika. In v prihodnosti lahko pričakuješ strožje ukrepe.

MOJA TEMA TEMA ZARADI KATERE JE BILA MOJA ZBRISANA zanima me zakaj ni blo obratno oz da bi mojo pač prestavili itd.

PS:moja je bla mesec starejša

Zgodovina sprememb…

npr. tole temo- zaklenjena je bla zabrezveze, jest sm vidu uno k se gujsa v živo pa bi napisov svoje mnenje o tem:\

Ja, pa je tema se izcimila kot nabijanje postov.
@EWEER: Tvoja gonja proti meni je tudi bedna, pa se nihče ne pritožuje.

jype ::

Johnny_Ray: TVOJA TEMA ni zaklenjena.

Resno ne vidim da bi bila tvoja tema izbrisana?

hehehe če kšn napiše odgovor se zbriše oz. preusmeri v drugo temo...:|

jest se ne bom več smešu tuki... delite kr hočte sej ste itaq "taglavni"

Mislim, da to velja samo v primeru, ko je odgovor bodisi off-topic (in morda spada v drugo temo), ali pa v nasprotju s pravili.

Opala, jype, moderator !

Lp.IgorGrozni

Warning: Gloves are off !>:D

Volji slominterne si ne upam upirat. Zaupam odločitvi centralnega komiteja. Itak sem pa že kot pionirček dal prisego, kaj naj zdaj, jo prelomim?

No, dovolj bo. Zdaj se moram obnašat odgovorno.

Thomas ::

> Gloves are off !

Ja, pa gate so si dal na glavo ST, kot bi reku un pesnik.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Fantje tole so pritožbe. Dajte se malo nazaj držat no.

d0rK ::

Jao ej se mi zvisa pritisk, ob sankcijah ki temeljijo na predispoziciji.

Tema @ Slo-Tech

Mi lahko prosm nekdo pove, kje pise, da igre ne delajo na piratski kopiji?
In ce ta protipiratski ukrep obstaja, zakaj ni ob zaklepu mod posatl link do njega? Skratka utemeljil ukrep?

Vprasanje je napisal po tem, ko je bla Vista objavljena na legalnih mestih kjer bi jo lahka dobil (MSDN).
In problemi z NFS Carbonom so znani...Niso nc vezani na nelegalno kopijo.

Dobr, ste paranoicni glede neleganih vsebin, ampak dejte se mal brzdat alpa vsaj pripiste dokaz.

O tem sem na ZS razpravljal z moderatorjem ki mi je temo zaklenil. Seveda je odgovoril z pridigo...po želji jo pastam itd. Da je vista piratska.

V prvem postu sem prosil za opravičilo za zaklep teme, tudi tega je zavrnil. Skrajno neukusna zadeva.

Matek mi je napisal:

"1. Nikjer nisi omenil, da govorimo o kaki beta različici. Če bi topic odprl pred kakim mesecem dni, ko Microsoft Viste še ni končal, ko se je še ni dalo dobiti na internetu, bi bil bilo razumljivo, da govoriš o zadnji testni verziji. Trenutno pa je končna različica že nekaj časa v tovarnah in (po nelegalnih poteh) tudi dobavljiva, tako da se, ko ti rečeš "Windows Vista", podrazumeva, da gre o zadnji različici.

2. Bete ne dobiš več na Microsoftovi strani - zadnja testna različica, ki je bila izdana v javnost, je bil RC2. Tega se je dalo dobiti od 6. do 9. oktobra letos (podatke črpam od tu), kar pomeni, da tudi če si ga ti dobil v zadnjem možnem roku (9. oktober), bi bil ta release candidate veljaven zgolj do 9. novembra, ki je že kak teden za nami.

Ne misli, da je to kakšna moja pametna poteza, takšno zaklepanje je stalna praksa. Že dostikrat se je zgodilo, da se je kdo pritoževal, da mu neka nova igra ne deluje, pa smo temo zaklenili, ker je bil uradni izid zadeve načrtovan čez nekaj dni. Poskusi biti ne preveč užaljen, kot si sam rekel, bi naj za poslovne stranke stvar izšla že konec mesca, pa boš poiskal pomoč takrat."

Odgovarjam(mu tukaj):

1. Če bom v vsaki temi mogo govorit da imam legalno oz. pridobljeno na legalen način se lahko vi kar slikate! Vsaka igra se da dobit na nelegalen način, pa zato nerabi biti to v naslovu povdarjeno.

2. Nerabim bete, ker sem dobil celo verzijo na MSDN :P

LP

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ;-) ()

d0rK ::

Jz sm Vista Beta tester in lahka potrdim, da se da se da zadn build Viste se da dobit tut na MSjevi strani...

Nima se nc za podrazumevat.

"Mislim, da to velja samo v primeru, ko je odgovor bodisi off-topic (in morda spada v drugo temo), ali pa v nasprotju s pravili."

Ne. Zadnjič je biu en čist normaln post no3 zdej je pa zginu (pa verjetno je več kot eden sam tega sm pač vidu)...:|

PS: vista se že dolg več ne dobi na Microsoftovi strani.

Zgodovina sprememb…

PS: vista se že dolg več ne dobi na Microsoftovi strani.

En čist BK mene če je še vista na MS strani ali ni! In ne mislim več razpravljat kje in kako sem jo dobil! Prosim samo da mi odklenete mojo temo.

Teme za Visto obstaja, do public izida se vse stvari dogajajo tam.

[ Windows Vista ] Vprašanja in težave

krneki0001 ::

Jype, ni pošteno da si zbrisal pismo romov kot odgovor na pismo ambrušanke v temi o romih. To pismo hodi naokoli po mailih in sem ga samo prilepil sem, ker pač paše v to temo.

Pismo je v nasprotju s prvim členom pravil. Če bi pismo dejansko napisal Rom in bi bil poleg podan vir, bi ga zaradi citata pustil. Ker je zgolj provokacija (t.i. flamebait) pa sem ga pobrisal. In še nekatere druge šale, ki so prišle kasneje.

Če bi bila debata na nivoju in se v njej ne bi tako obilno uporabljalo žaljivk, bi lahko manj brisal, tako pa žal ne gre. Lahko pa se potrudim in pobrišem vse žaljive stavke (kar utegne trajat nekaj časa). Ker ob nastanku teh stavkov nisem bil moderator (in sem tudi aktivno sodeloval v temi) naj to ne bi bila moja zadolžitev.

krneki0001 ::

Ni problema. Pusti tako kot je.

Keyser Soze ::

Glede na to, da skuša biti ta forum nad ostalimi predlagam, da se jype vzdrži moderiranja teme o ciganih in Ambrusu. Na začetku je precej goreče izkazoval svoje mnenje v tej temi in močno dvomim, da je sposoben kredibilnega in nepristranskega moderiranja.
Res ne bi hoteli, da vzame stvari preveč v svoje roke.

Verjetno imate tudi druge moderatorje v tistem delu, ki ne sodelujejo v temi. Naj oni postorijo svoje delo.
OM, F, G!

Barakuda1 ::

V tej temi (ki iz razumljivih razlogov) preveč razgreva strasti in preveč zanemarja umirjen argumentiran dialog sodelujočih, bo moderiranje kogarkoli težavno.

Kar se novega moderatorja tiče pa takole.

Od kar je postal moderator v debati ne sodeluje več.

Pregledal sem kaj je do sedaj zmoderiral in lahko vam zagotovim, da je pobrisal le nekaj postov, ki so bili definitivno off opic, ali pa je šlo za povsem osebne obračune sodelujočih (ki celo s temo niso imeli kaj veliko skupnega).

Pobrisal je tudi nekaj neprimernih linkov in uporabnike napotil, da jih objavijo v loži v rubriki smešnic.

Skratka, nobene pristranosti nisem zasledil.

Žal je pač prišlo tako, da nekdo pač mora moderirati in nov moderator za sedaj svoje delo (vsaj po mojem mnenju) opravlja korektno.

Njegova opredelitev do problema (prej) pa ne more biti razlog, da ne bi teme moderiral v nadaljevanju (ko v debati več ne sodeluje).
Posebej ne, če so njegovi moderatorski posegi korektni in nepristranski.

Če pa kdo misli, da je bil ravno njegov post pristransko pobrisan, naj navede točen dan in čas objave in zadevo bomo ponovno preverili.

Hvala za razumevanje.

Keyser Soze ::

Uf, hvala bogu, da naše sodstvo ni takšno, da bi se sodnik najprej javno opredelil do "problema" nato pa sodil v isti zadevi o tem kdo ima prav in kdo narobe.

Če kdo, bi vsaj Barakuda lahko to vedel. Samo ima problem iste sorte. :\ In mi naj zaupamo takšnim razsodnikom?:D

P.S.: Saj potem pa že zmanjka moderatorjev. Klinc, ko pa niso vzdržni.
OM, F, G!

Barakuda1 ::

Keyser Soze

Je pač tako, da nekatere zanima kaj in kako kdo naredi, druge pa kdo kaj naredi.

Kam ti sodiš v tej klasifikaciji, po tvojem zadnjem postu ni več vprašanje, a ne ;)
««
25 / 66
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 471 72 73 74 )

Oddelek: Slo-Tech
3669524333 (1878) bastadu

Več podobnih tem