Forum » Loža » asus A7V8X-X
asus A7V8X-X
jernejk90 ::
Zdravo!
Sem brskal po forumu pa nisn našel nič od tega kar iščem, zato sem odprl novo temo...torej imam matično ploščo asus A7V8X-X, pa me zanima katere vrste ramov lahko dogradim in pa če se sploh splača...imam procesor athlon 2000+, grafično ati radeon 9200se, zvočno Creative SB Live! (5.1), trenutno pa mam 256 mb rama...mislil pa sem da bi dodal še enega 256 tak da bi blo pol 2x256mb-rama. Prosim za nasvete!hvala
Sem brskal po forumu pa nisn našel nič od tega kar iščem, zato sem odprl novo temo...torej imam matično ploščo asus A7V8X-X, pa me zanima katere vrste ramov lahko dogradim in pa če se sploh splača...imam procesor athlon 2000+, grafično ati radeon 9200se, zvočno Creative SB Live! (5.1), trenutno pa mam 256 mb rama...mislil pa sem da bi dodal še enega 256 tak da bi blo pol 2x256mb-rama. Prosim za nasvete!hvala
Bass0 ::
Tu te bodo vsi ignorirali, ker sporočilo spada v rubriko Strojna oprema ali pa Pomoč in nasveti. Pa moderator jo bo verjetno prestavil ali pa zaklenil... Če nočeš čakati, kar odpri novo v eni od tistih kategorij.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bass0 ()
Bass0 ::
nič hudega, samo moderator je očitno na počitnicah, ker teme še ni prestavil... ali pa z deviantnim nasmeškom čaka, da te bo kdo okregal, češ, n00b itd.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje kupiti star RAM za prenosnik?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4926 (4361) | Smukecc |
» | Pomoč pri nadgradnjiOddelek: Kaj kupiti | 1296 (1009) | jest10 |
» | Ne prepozna mi vseh ramov?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1034 (933) | Gwanaroth |
» | Kera grafična za moj sistem?Oddelek: Strojna oprema | 1558 (1242) | mtosev |
» | Nadgradnja : maticna,graficna in vec ramaOddelek: Kaj kupiti | 873 (754) | aha981 |