Forum » Kaj kupiti » LG 1811S LCD
LG 1811S LCD
M323SBA ::
Pozdravljeni!
Imam priložnost, da za borih 100 EUR dobim omenjeni LCD-monitor. Sicer ima analogni vhod in samo 30 ms odzivnega časa, vendar me vseeno zanima, že zaradi cene. Star je eno leto in deluje brezhibno. Prodajalec mi pravi, da se teksture izrisujejo tako, kot morajo, s tem da lahko pride do manjših težav pri hitrem premikanju slike (npr. igre). Iger tako ali tako ne igram. Večinoma uporabljam računalnik kot multimedijsko orodje (delo v studiu, internet ...). Zdaj pa zanima, če je nakup tega monitorja pametna stvar.
Hvala!
Imam priložnost, da za borih 100 EUR dobim omenjeni LCD-monitor. Sicer ima analogni vhod in samo 30 ms odzivnega časa, vendar me vseeno zanima, že zaradi cene. Star je eno leto in deluje brezhibno. Prodajalec mi pravi, da se teksture izrisujejo tako, kot morajo, s tem da lahko pride do manjših težav pri hitrem premikanju slike (npr. igre). Iger tako ali tako ne igram. Večinoma uporabljam računalnik kot multimedijsko orodje (delo v studiu, internet ...). Zdaj pa zanima, če je nakup tega monitorja pametna stvar.
Hvala!
veteran ::
Jaz imam mal novejšega 19" LG, ki ima 25ms, in se mi zdijo filmi čisto v redu. Seveda, filmov ne smeš gledat čisto blizu monitorja; na 40cm, kot zdajle, ko tole pišem, na taki razdalji so filmi podn.
Z metra in pol ali več oddaljenosti je pa OK.
Za več o lg 1811, poglej tole temo.
Z metra in pol ali več oddaljenosti je pa OK.
Za več o lg 1811, poglej tole temo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj kupitiOddelek: Kaj kupiti | 1053 (777) | zuz3k |
» | Samsung 19 12ms ali 8msOddelek: Kaj kupiti | 1323 (932) | Bato |
» | dell E193fp ali samsung 913N?Oddelek: Kaj kupiti | 1269 (1059) | Dead_Eye |
» | LCD 21" (20")Oddelek: Kaj kupiti | 1425 (1264) | krho |
» | LCD monitor in igre?Oddelek: Zvok in slika | 1032 (835) | flipflop |