Forum » Operacijski sistemi » Remote povezava do Virtual PC
Remote povezava do Virtual PC
Hux ::
Ali se mogoce da povezati z windows remote ali VNC do VPCja direktno?
Torej do tistega sistema ki ga poganja VPC in ne preko host racunalnika?
Zanima me ce je mozno in ne ce je uporabno
Meni osebno ne rata lih
Torej do tistega sistema ki ga poganja VPC in ne preko host racunalnika?
Zanima me ce je mozno in ne ce je uporabno
Meni osebno ne rata lih
- spremenilo: Hux ()
arch5 ::
to je odvisno od operacijskega sistema, ki ga vpc poganja, .... Preveri če je mrežna kartica na VPCju pravilno nastavljena( VPC bi moral imeti svoj lasten IP naslov ...)
Aha zankerat sem z sharanim dostopom probavo je pa WinXP tudi. Sem pac mislo ce je isti IP in isti program bo pac connecto celo brez porta na tega. Samo ni htel.
Nastavitev IPja se pa treba prestudirat ker mi mrezno prepozna kot Intel something. Je pa onboard gigabit.
Nastavitev IPja se pa treba prestudirat ker mi mrezno prepozna kot Intel something. Je pa onboard gigabit.
Zgodovina sprememb…
Klicaj je na mrezni tak da nedela. samo kot shared. Sem probo tudi nforce4 drivere instalirat pa nic ne naredi.
Zgodovina sprememb…
SasoS ::
jao...mrežna ni TVOJA ampak VIRTUALNA, od tod ime VIRTUAL PC, rajt. Torej ne tlačit svojih driverjev ampak išči driverje za hardware ki je emuliran v VPCju
MrStein ::
... in ki jih Windows itak že sam podpira. Če je klicaj, je nekaj drugega narobe.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 XP mode pripravljen (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10661 (8545) | MrStein |
» | Ubuntu 7.10 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5967 (5393) | stalker |
» | [linux][ubuntu]7.04 ne dela v vmware ali vbox ?Oddelek: Operacijski sistemi | 2388 (390) | MrStein |
» | VIRTUAL PCOddelek: Programska oprema | 1052 (879) | Paramedic |
» | Virtual Server 2005 R2; na voljo zastonj!Oddelek: Programska oprema | 1602 (1043) | ToniT |