Forum » Pomoč in nasveti » Boot iz UBS kljuca...
Boot iz UBS kljuca...
Realman ::
To vprasanje sem ze postavil vendar se vedno nisem dobil uporabnega odgovora.Jaz bi rad eno ISO sliko cdja spravil na kljuc.Cd je samozagonski, torej bi potem hotel imeti tudi kljuc.Ne gre za windowse, temvec za en utility cd.Ce ve kdo postopek, oz. je ze to delal, prosim ce lahko opise kako je to naredil.
Spartak ::
Hja, iso sliko bi moral razpakirat oziroma jo "zapeči" na ključ. Potem pa ti ostane le, da v biosu pod boot nastavitve nastaviš "boot from usb-zip" in zadeva bi morala delovati.
I got my mind made
I gotta be that rich mothafucka
Set it up so my grandkids don't suffer
Realman ::
Razpakirat s cim, to sem ze poskusil z isobusterjem in potem kopiral na kljuc, samo to ne dela.Kako oz. s cim bi pa zapekel sliko na kljuc.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Napaka - Memory_Management - Namestitev Windows10Oddelek: Operacijski sistemi | 2061 (1756) | Zheegec |
» | Kje naj dobim windows 7 starter za formatiranje netbooka?Oddelek: Operacijski sistemi | 1487 (1401) | Dromar |
» | Kako narediti bootable?Oddelek: Programska oprema | 5778 (5453) | bluefish |
» | namestitev boot sektorja na USB ključ..Oddelek: Pomoč in nasveti | 2194 (2021) | Hob |
» | Pingo 2.0Oddelek: Operacijski sistemi | 1466 (1255) | BigWhale |