Forum » Izdelava spletišč » Postavitev graficnih elementov na spletni strani
Postavitev graficnih elementov na spletni strani
r3alist3k ::
Lep pozdrav vsem!
Sem dokaj nov pri vsej tej stvari. Rad bi locil programski del od graficne podobe strani. Stran ima podobno postavitev kot 3delavnica.com, vsebuje dinamične resizable containere kot je npr. okno od foruma ali zgornje od galerije. Problem se pojavi ko zelim vse skupaj povezati v celoto.
Na 3delavnica.com vidim da je to storjeno s tabelami, vendar ko sem poizkusal narediti mrezo za moj design, mi je sprememba velikosti enega okenca (containerja) pomaknila sosednje okence navzdol. Ko sem poiskusal celico prvega okenca povecati za eno vrstico nizje in dodati pri sosednjemu okencu v novi vrstici prazno celico, da mi nebi celice s sosednjim okencem potegnilo navzdol pa mi je zadnjo vrstico v brskalniku avtomatsko izničlo??
Prosim ce mi lahko kdo pomaga oziroma svetuje!
Obstajajo kaksni online howto-ji za tole? i can't seem 2 find 'em
Hvala in lp!
Sem dokaj nov pri vsej tej stvari. Rad bi locil programski del od graficne podobe strani. Stran ima podobno postavitev kot 3delavnica.com, vsebuje dinamične resizable containere kot je npr. okno od foruma ali zgornje od galerije. Problem se pojavi ko zelim vse skupaj povezati v celoto.
Na 3delavnica.com vidim da je to storjeno s tabelami, vendar ko sem poizkusal narediti mrezo za moj design, mi je sprememba velikosti enega okenca (containerja) pomaknila sosednje okence navzdol. Ko sem poiskusal celico prvega okenca povecati za eno vrstico nizje in dodati pri sosednjemu okencu v novi vrstici prazno celico, da mi nebi celice s sosednjim okencem potegnilo navzdol pa mi je zadnjo vrstico v brskalniku avtomatsko izničlo??
Prosim ce mi lahko kdo pomaga oziroma svetuje!
Obstajajo kaksni online howto-ji za tole? i can't seem 2 find 'em
Hvala in lp!
segi ::
---------------------------------------------
Segi podobo na ogled postavi,
ker bolj resnico ljubi kakor hvalo,
zad skrit vsevprek posluša, kaj zijalo
neumno, kaj umetni od nje pravi
----------------------------------------------
Segi podobo na ogled postavi,
ker bolj resnico ljubi kakor hvalo,
zad skrit vsevprek posluša, kaj zijalo
neumno, kaj umetni od nje pravi
----------------------------------------------
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | spletna stranOddelek: Izdelava spletišč | 921 (846) | CaqKa |
» | Razpis - Izdelava vinske etikete - nagrada 150.000,00 SITOddelek: Sedem umetnosti | 2602 (1827) | Joze_K |
» | MAYA 3d - začetnikOddelek: Programska oprema | 1257 (1147) | Backup22 |
» | Dve vprašanji za ARCHICAD 8...Oddelek: Programska oprema | 2209 (2140) | lopov |
» | Nova masina - videoOddelek: Kaj kupiti | 1305 (1215) | Gejmer |