Forum » Pomoč in nasveti » zaščititi mape!?
zaščititi mape!?
promocija ::
Pozdrav!
Mene pa zanima, če obstaja kak program, ki zaščiti mape z geslom, ob enem pa, kljub temu, da je mapa zaščitena z geslom lahk vseeno shranjuješ notri datoteke, samo da je nihče ne more odpreti?! Tak program bi naprimer potreboval da bi shranjeval chat loge(se pravi da jih shranjuje sam od sebe), če bi jih pa želel kdo prebrati oz. odpreti mapo bi potreboval geslo?!
LP
Mene pa zanima, če obstaja kak program, ki zaščiti mape z geslom, ob enem pa, kljub temu, da je mapa zaščitena z geslom lahk vseeno shranjuješ notri datoteke, samo da je nihče ne more odpreti?! Tak program bi naprimer potreboval da bi shranjeval chat loge(se pravi da jih shranjuje sam od sebe), če bi jih pa želel kdo prebrati oz. odpreti mapo bi potreboval geslo?!
LP
ni podpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zasebni dokumentiOddelek: Pomoč in nasveti | 3075 (2027) | Badwolff |
» | Firefox mi je zbrisal vsa shranjena geslaOddelek: Pomoč in nasveti | 4540 (3924) | BorutK-73 |
» | Prijava z certifikatorm sigen-ca, customOddelek: Izdelava spletišč | 6563 (6199) | jkreuztzfeld |
⊘ | Kako zakleniti datoteko!Oddelek: Pomoč in nasveti | 5502 (4121) | imagodei |
» | Varovanje podatkov na prenosnem diskuOddelek: Pomoč in nasveti | 2259 (1972) | SasoS |