Forum » Programska oprema » Antivirusni program za XP?
Antivirusni program za XP?
Horhe ::
A ma kdo kej tazga k dela u XP, pa da ti se maile skenira ?
men norton ne dela, u bistvu dela sam real-time scan ne... please help, k zdej tok virusov okol razsaja...
men norton ne dela, u bistvu dela sam real-time scan ne... please help, k zdej tok virusov okol razsaja...
Moja sestra bl obvlada PC k jz ......
Tr0n ::
AntiViral Toolkit Pro. Boljsega programa za viruse ne bos nasel. Majhen po velikost, zasede malo memorija, hitri in dnevni update-i, deluje na vseh MS sistemih,...
http://www.avp.ch/
http://www.avp.ch/
miranpozar ::
Norton Antivirus dela v XP, če namestiš nek popravek (ne vem na pamet... ga pa najdeš na symantec.com)!
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Kriko ::
Norton 002 je narejen tudi za WinXP preberi na strani in kot pravi nekdo višje je res, tudi v readme piše!!
kljukec ::
Men tut Norton Antivirus 2002 verzija 8.0 dela brez težav.
tk da.
Zrihti si Nortona 2002 pa bo problem rešen!!!
tk da.
Zrihti si Nortona 2002 pa bo problem rešen!!!
BigHugo ::
Han, AVG žal ni zastonj.
Iz njihove strani:
AVG 6.0 Free Edition is available in English language only.
AVG 6.0 Free Edition offer is not valid for European users, except the users coming from United Kingdom.
Če rabiš prevod v slovenščino, ti z veseljem prevedem.
LP BigHugo
Iz njihove strani:
AVG 6.0 Free Edition is available in English language only.
AVG 6.0 Free Edition offer is not valid for European users, except the users coming from United Kingdom.
Če rabiš prevod v slovenščino, ti z veseljem prevedem.
LP BigHugo
LP BigHugo
miranpozar ::
Jaz sem si pa po TrOnovem nasvetu inštaliral Kaspersky AVP in moram reči, da sem prijetno presenečen! Je manj požrešen od Nortona in ima pravtako neko "LiveUpdate" funkcijo,...
Sem pobral dol demo verzijo, pa odjadral na astalavisto in... hip, hip, hip, strašen trik... zdaj je registrirana polna verzija
Sem pobral dol demo verzijo, pa odjadral na astalavisto in... hip, hip, hip, strašen trik... zdaj je registrirana polna verzija
Tr0n ::
miran: v XPjih zelo upocasni sistem tale AVP Monitor, ker preglejuje vsako ikono, direktorij,... zato ga vklopim takrat, ko si kaj novega dol posnamem ali instaliram. drugace pa seka.
BigHugo ::
Kriko hvala, imam registrirano verzijo Pande Titanium. Stala je le 25 US$, dela pa zelo dobro. Z updati ni problema, pa še suport imaš 24 ur neomejen.
LP BigHugo
LP BigHugo
LP BigHugo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kompletna antivirusna zaščitaOddelek: Programska oprema | 2330 (1829) | Paramedic |
» | Imam virus?Oddelek: Programska oprema | 1100 (846) | suse80 |
» | AntiVirus SoftwareOddelek: Programska oprema | 1145 (929) | AngelOfDeath |
» | Windowsi XP crknejo vsaki dan !!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1908 (1505) | appz |
» | Ker antivirus program za WinXP?Oddelek: Programska oprema | 1123 (1024) | BigHugo |