Forum » Strojna oprema » ASUS problem
ASUS problem
mk81 ::
Pozdravljeni!
Imam dva problema....prvi je ta, da napetosti -5V in -12V nista niti približno take, ampak kar -8.7V in -16.9V.Sprva sm mislil, da je z napajalnikom kaj narobe, pa sm novega kupil in se ni nč spremenilo a kdo ve, kaj bi lahko bilo? Drugo pa je, da mi MBM5 ne zazna plate....a je kakšen podoben in ravno tko dober program?
Aja, plata pa je ASUS a7v880.
Imam dva problema....prvi je ta, da napetosti -5V in -12V nista niti približno take, ampak kar -8.7V in -16.9V.Sprva sm mislil, da je z napajalnikom kaj narobe, pa sm novega kupil in se ni nč spremenilo a kdo ve, kaj bi lahko bilo? Drugo pa je, da mi MBM5 ne zazna plate....a je kakšen podoben in ravno tko dober program?
Aja, plata pa je ASUS a7v880.
mat123 ::
Imam tud ASUS a7v880 in delajo senzorji v redu. Sprobaj program Everest Home Edition, če ti bo pravilno prikazal napetosti, drugače je pa verjetno s plato nekaj narobe.
Link do programa: http://www.lavalys.com/products/overvie...
Link do programa: http://www.lavalys.com/products/overvie...
Program je zelo dober, sam nikjer nism našel, kje pokaže negativno napetost Vse pozitivne napetosti so pravilne, sam negativne mi zelo odstopajo!
mat123 a ti si tud kaj že navijal? Kakšen procersor pa imaš?
mat123 a ti si tud kaj že navijal? Kakšen procersor pa imaš?
mat123 ::
Sem spregledal, da si napisal za negativno napetost Preveril sem tud z Sisoft Sandro pa tud samo pozitivne napetosti pokaže. Pol sem še pa v biosu prevero, in zgleda da plata res nima senzorjev za - napetosti, kot je jest10 napisal.
Za navijanje je še kar vredu plata. Navil sem pa Semprona 2600+ na 2.22 GHz (202x11).
Za navijanje je še kar vredu plata. Navil sem pa Semprona 2600+ na 2.22 GHz (202x11).
Jst napetost sm gledal v SpeedFan-u.
Mam pa procesor Barton 2500+ navitega na 2380MHz (207x11,5 1.8V).
Mam pa procesor Barton 2500+ navitega na 2380MHz (207x11,5 1.8V).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Napetostni sledilnikOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1990 (1748) | rezator |
» | everestOddelek: Pomoč in nasveti | 1229 (940) | m.i.h.a. |
» | Težave z grafično karticoOddelek: Pomoč in nasveti | 1158 (912) | Pyr0Beast |
» | TAGAN napajalnikiOddelek: Strojna oprema | 2007 (1476) | cbelica |
» | prevelika napetost -5VOddelek: Pomoč in nasveti | 1003 (908) | Azrael |