Forum » Omrežja in internet » Pomoč pri nastavitvi domene???
Pomoč pri nastavitvi domene???
pro549 ::
Nikoli nisem se ubadal z domenami, ampak sem registriral in nevem točno kaj je treba zdaj storiti. Mislil sem da je treba samo nekje naštimati ip naslov katera bo kazala moja domena. A mi lahko kdo pomaga tukaj prosim.
-------------
Olepšal naslov --Omy
-------------
Olepšal naslov --Omy
- spremenil: OmegaBlue ()
#000000 ::
Dns naslove imaš ponavadi napisane na strani (kjer imaš zakupljen strežnik) poglej pod info če pa si registreru domeno pri istem podjetju kjer imaš zakupljen strežnik, pa ti ni treba skrbet to uštimajo oni.
pro549 ::
v bistvu sem kupil domeno za ene ki hočejo na svojem lastnem strežniku imeti internetno stran mail server itd. Prosili so mene da jim uštimam cel server (je že naštiman) in pa domeno, kjer pa se prvič ubadam s tem. hočem samo naštimat, da mojadomena.com kaže na mojipnaslov (npr. 111.222.111).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brezplačno profesionalno gostovanjeOddelek: Izdelava spletišč | 2031 (1393) | Mesar |
» | Pomoc pri postavitvi postfix mail streznikaOddelek: Izdelava spletišč | 3729 (3506) | srus |
» | Localhost wordpress stran - kako jo dati online ?Oddelek: Izdelava spletišč | 2252 (2066) | Domina |
» | Kako prenesti Blog (wordpress) na zakupljeno domeno z gostovanjemOddelek: Pomoč in nasveti | 1547 (1488) | dare123 |
» | Free webhostingOddelek: Omrežja in internet | 2020 (1820) | barbarossa |