Forum » Loža » Autocamp na Pagu
Autocamp na Pagu
Dekinio ::
Zanima me koliko približno stane autocamp na Pagu in sicer za kakšne 4 dni v šotoru..Katerega priporočate, pač toliko, da prespimo.
Bob Rock ::
strasko je 45kn na dan se mi zdi. Smo ta vikend mislili, da bomo tam spali, pa smo pol kr na plazi v zrcah prespali. Pa nismo bli edini
- spremenil: Bob Rock ()
monster-x ::
Tam imaš na voljo nekaj kampov, vendar tako na pamet ti lahko povem le dva in je tudi odvisno, koliko ti je vseeno, v kakšnem si. Imaš enega bolj divjega -- ta se imenuje Sv. Duh, kjer je tudi v redu plaža za moje pojme. Ko prideš iz trajekta, se pač pelješ po cesti do glavne ceste, kjer imaš razcep za mesti Pag in Novalja. Ti zaviješ proti Pagu. Pelješ se kakih 10-15 min, če se prav spomnim. Potem pa malo pred vasjo Kolan ugledaš tablo, kjer piše Sv. Duh in tam zaviješ dol po sicer malo bolj bogi cesti. Po kakih 200 metrov ceste ti bo verjetno zatežil nekdo za parkirnino, ki znaša cca. 10 kn, ampak ti se zmeniš, da greš v kamp in potem tam zaviješ desno, kjer se tudi vse zmeniš.
Drugi pa je bolj tako FKK (no, tudi v prvem boš našel kar nekaj nudistov) in se nahaja malo pred Novaljo (pri razcepu ceste valda zaviješ proti Novalji). Ti se samo voziš proti Novalji in kolikor se spominjam je lepo označen s tablo, tako da težko fališ.
Zdej vem na pamet samo za ta dva, jih je pa ziher še kaj. Nisem ziher, ampak mogoče je kaj tudi v Šimunih. Probi mal guglat. :)
Edit: Ta drugi se imenuje Straško.
Drugi pa je bolj tako FKK (no, tudi v prvem boš našel kar nekaj nudistov) in se nahaja malo pred Novaljo (pri razcepu ceste valda zaviješ proti Novalji). Ti se samo voziš proti Novalji in kolikor se spominjam je lepo označen s tablo, tako da težko fališ.
Zdej vem na pamet samo za ta dva, jih je pa ziher še kaj. Nisem ziher, ampak mogoče je kaj tudi v Šimunih. Probi mal guglat. :)
Edit: Ta drugi se imenuje Straško.
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: monster-x ()
monster-x ::
Ravno sem nekaj iskal in slučajno naletel na link do kampa Šimuni. Do tja pa prideš, če zaviješ proti mestu Pag in samo voziš. Po kake 20 min vožnje boš videl tablo za izvoz v Šimune. Je pa še ena pot. Spet zaviješ proti Pagu in ko prideš do vasi Kolan, se pelješ skozi njo, doker ne vidiš izvoza za Mandre. Takrat zaviješ desno in se nekaj cajta pelješ po cesti dokler ne zagledaš table za Šimune. Tam zaviješ levo na eno kar ozko cesto (včasih je bila to bolj cesta za ovce in koze :)), ampak se da furat normalno in tudi če se dva srečata ni večjih problemov. Včasih je bila to glavna cesta za celo Dalmacijo, ko so med vojno Srbi bombardirali glavno cesto ... čist tko, če te slučajno zanima. No, po kakih desetih minutah boš prišel do dotičnih Šimunov -- kamp boš pa že našel. :)
No, upam, da sem ti vsaj malo pomagal. :)
No, upam, da sem ti vsaj malo pomagal. :)
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poceni počitnice =) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 23185 (9286) | shadeX |
» | Kampiranje na PaguOddelek: Loža | 8231 (7039) | c00L3r |
» | Dobri avtokampi na Hrvaškem in v Sloveniji (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 58161 (28396) | shinko |
» | Kako obvoziti RIJEKOOddelek: Loža | 4502 (3244) | msjr |
» | Krizanke - lokacijaOddelek: Loža | 3567 (3369) | SkIDiver |