Forum » Strojna oprema » Geforce 2 Gts
Geforce 2 Gts
voodoo man ::
Kje v Sloveniji, ali Avstriji se da kupiti to kartico za cim manj denarja. Pod 60000 Sit.
NoUse4AName ::
nikjer, razen ce ti lahko kdo zrihta brez davka , kar se pa tice avstrije pa nevem, verjetn da ko dobis nazaj davek bi celo lahko blo pod 60k sam dvomim.
frudi ::
v madisonu majo prophet II gts 32MB za 59,6k sit. malenkost pod 60k pa le je
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
NoUse4AName ::
madaj!!! zakaj nisem zvedo za to trgovino preden sem dal 77k za Winfast GTSa, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Rapsey:
joke, ne zamerit
mogoče te kaj potolaži to, da so winfasta precej bolje ocenili po raznih sajtih, vsaj kolko sem bral...
joke, ne zamerit
mogoče te kaj potolaži to, da so winfasta precej bolje ocenili po raznih sajtih, vsaj kolko sem bral...
bluehacker ::
Poglej GFORCE 2 MX v mlacomu za 32jurjev. Hiter poceni in dober....
I am here to kill all the unvorthy not-hackers
350MPixlov/s skupaj s 166MHz ramom ne bo nikoli "isti šit" kot 800MPixlov/s skupaj s 333MHz ramom.
mx je sicer dobra kartica, nikakor se pa ne more primerjat s čistokrvnim gf2 gts.
mx je sicer dobra kartica, nikakor se pa ne more primerjat s čistokrvnim gf2 gts.
res je, 32k sit al pa 60k sit ni isto, ampak kdor si lahko privošči gts-a naj si ga kr... razlika je več kot očitna
DrSergioDJ ::
jest pa iscem GTS 2 64 MB, pa more bit od propheta, k je tok lepa, plava barva pa to, pa me zanima, kje bi bila najbolj poceni ( tle se štejejo italija, austrija, pa amerika, pa itak slovenija ), k zaenkrat sm jo nasu za 76k
...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero grafično do nekje 60kSIT?! (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5897 (4029) | Dr_M |
» | Kateri Ti4200Oddelek: Kaj kupiti | 1480 (1028) | -The Hero- |
» | Kera grafična je bolš?Oddelek: Kaj kupiti | 2862 (2256) | _Mortal_ |
» | ANKETAOddelek: Strojna oprema | 2320 (1974) | XsenO |
» | GeForce2 MXOddelek: Kaj kupiti | 1750 (1322) | Sirki |