Forum » Programska oprema » Program za prikaz hlajenja/temperature...
Program za prikaz hlajenja/temperature...
JC_DENTON ::
Ok...dons sm posekov svoj osebni rekord kajti procesorček je prebiu temperaturo 70 stopinj Celzija kar je po mojem mnenju hudičevo velik.
seveda se lepo v BIOS sprož alarm in me s piskom opozori da sm ga hitr dau na en time-out še predn bi kišta postala svinska pečenka.
rabu bi en program k prikazuje hitrost ventilatorjev pa temperaturo ker ga raj dam hladit preden doseže tko visoko temperaturo...
seveda se lepo v BIOS sprož alarm in me s piskom opozori da sm ga hitr dau na en time-out še predn bi kišta postala svinska pečenka.
rabu bi en program k prikazuje hitrost ventilatorjev pa temperaturo ker ga raj dam hladit preden doseže tko visoko temperaturo...
My Ignorance Amuses Me :)
Gwanaroth ::
Speedfan, Motherboard monitor 5, nVidia nTune [za nForce chipset] ...
Lights often keep secret hypnosis..
JC_DENTON ::
tenk ju veri mač grem koj zlovdat
zej zgleda da je v redu k sm ga odpru pa spucov (verjetn je blo krivo prbližn ena kila prahu v mašini )
zej zgleda da je v redu k sm ga odpru pa spucov (verjetn je blo krivo prbližn ena kila prahu v mašini )
My Ignorance Amuses Me :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | hlajenje ohišjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1612 (1253) | AndrewSmith |
» | temperaturaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1069 (833) | tiborrr |
» | Mam vodni blok!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1326 (1128) | zile |
» | Najbl navit proc. na forumu (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5067 (4036) | SkIDiver |
» | Temperatura CPUOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1238 (983) | R0K |