Forum » Zvok in slika » [divxvid] scott dhxi 120
[divxvid] scott dhxi 120
nejcn ::
Dan!
Ze nekaj casa za sprejemljivo ceno (cca 50ksit) iscem domaci kino, ki bi znal predvajat divx/xvid,dvd,ac3,mp3 in imel tudi zvocnike 5.1.
No in vceraj sem v Merkurju po naklucju zagledal zgoraj omenjeni izdelek, ki vse to vsebuje. Zanima me ce ima kdo kaksne izkusnje s tem predvajalnikom. Brskal sem po googlu in nisem nasel prakticno nicesar. Zanima me tudi sledece - pise, da podpira divx, ne pise pa nic o xvidu - torej predvaja tudi xvid ali ne?
In ce poznate kaksen drug produkt z omenjeno funkcionalnostjo, bom vesel nasveta :)
Hvala in LP
Ze nekaj casa za sprejemljivo ceno (cca 50ksit) iscem domaci kino, ki bi znal predvajat divx/xvid,dvd,ac3,mp3 in imel tudi zvocnike 5.1.
No in vceraj sem v Merkurju po naklucju zagledal zgoraj omenjeni izdelek, ki vse to vsebuje. Zanima me ce ima kdo kaksne izkusnje s tem predvajalnikom. Brskal sem po googlu in nisem nasel prakticno nicesar. Zanima me tudi sledece - pise, da podpira divx, ne pise pa nic o xvidu - torej predvaja tudi xvid ali ne?
In ce poznate kaksen drug produkt z omenjeno funkcionalnostjo, bom vesel nasveta :)
Hvala in LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HD filmi?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1471 (1138) | KoMar- |
» | [divXvid] Sony predvajalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 13460 (5061) | Kocovan |
» | Pretvorba DV v DivXOddelek: Zvok in slika | 3417 (2320) | teoo |
» | Izšel je DivX 6Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 5973 (4007) | Metabond |
» | divx>>mpegOddelek: Programska oprema | 964 (914) | punisher16 |