Forum » Kaj kupiti » Sony Memory Stick PRO Ultra2 1GB
Sony Memory Stick PRO Ultra2 1GB
Brainstorm ::
Hi!
A ve kdo kje bi se še dalo trenutno dobit tole kartico, mogoče v kaki navadni štarcuni, v big banga, harvija, bofa, sem klicu pa nimajo.
Mam nov fotoaparat in se spravljam na potovanje ene orng kartice pa nimajo nikjer.
Iščem pa tole Ultra 2 ker v tej spletni trgovini jo nimajo tut v enaa nimajo nobene 1GB, se kr se zgovarjajo na uvoznika da jih nima.
Kdo je sploh uvoznik za memorysticke?
Pa kok je kaj razlika v hitrosti med to tazgorno kartico in tole Navadno 1GB
Hvala!
A ve kdo kje bi se še dalo trenutno dobit tole kartico, mogoče v kaki navadni štarcuni, v big banga, harvija, bofa, sem klicu pa nimajo.
Mam nov fotoaparat in se spravljam na potovanje ene orng kartice pa nimajo nikjer.
Iščem pa tole Ultra 2 ker v tej spletni trgovini jo nimajo tut v enaa nimajo nobene 1GB, se kr se zgovarjajo na uvoznika da jih nima.
Kdo je sploh uvoznik za memorysticke?
Pa kok je kaj razlika v hitrosti med to tazgorno kartico in tole Navadno 1GB
Hvala!
Highlag ::
Memoriystick -> sony
Torej obišči glavnega za Sony. V Ljubljani je ob Celovški nasproti bivšega kino Šiška.
Torej obišči glavnega za Sony. V Ljubljani je ob Celovški nasproti bivšega kino Šiška.
Never trust a computer you can't throw out a window
Tugo ::
ampak ne pričakuj, da ti jo bodo dobavli, če je ni v rednem programu. sem imel take izkušnje v Lorexu in ACX-u (mislm, da se tako imenujeta), ki sta zastopnika za Sony v Sloveniji.
Svetujem ti tudi MEDIAMARKET D.O.O. PODJETJE ZA PROIZVODNJO, TRGOVINO IN POSREDOVANJE, kjer so mi dobavili Sonyjeve slušalke, ki sem jih želel kupiti. Pokliči in vprašaj kako je s tem, oz. če lahko dobavijo, vendar boš moral kot neredna stranka pustiti nekaj are. Ceno boš zvedel preden ti dobavijo. Na splošno so pa zelo ugodni.
lp, T.
Svetujem ti tudi MEDIAMARKET D.O.O. PODJETJE ZA PROIZVODNJO, TRGOVINO IN POSREDOVANJE, kjer so mi dobavili Sonyjeve slušalke, ki sem jih želel kupiti. Pokliči in vprašaj kako je s tem, oz. če lahko dobavijo, vendar boš moral kot neredna stranka pustiti nekaj are. Ceno boš zvedel preden ti dobavijo. Na splošno so pa zelo ugodni.
lp, T.
Brainstorm ::
Thanks, sej zdej sem pa kr od sandiska kupu 1GB Ultra 2 pri uvozniku Foto Tabor še ma ene 2 če kdo rabi, drugje so pa vsepovsod pošle.
Big bang ma ultra 2 256MB na kile al 1GB niti ene.
Big bang ma ultra 2 256MB na kile al 1GB niti ene.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup računalnika (900-1000€)Oddelek: Kaj kupiti | 2074 (1528) | morilc |
» | Prenosnik do 1200evrovOddelek: Kaj kupiti | 2392 (2038) | roli |
» | Računalniški sistem tja do 700 evrčkovOddelek: Kaj kupiti | 2618 (2209) | jr. |
» | mp3 playerOddelek: Kaj kupiti | 3721 (2926) | w3t80y |
» | Katere komponente izbrati za nov računalnik!Oddelek: Kaj kupiti | 2664 (1887) | Volta |