Forum » Programska oprema » SMTP mail naslov
SMTP mail naslov
christooss ::
V mail clientu naštimam pop in smtp. Če pošiljam npr. skozi gmailov smtp potem napiše prejemniku gmail naslov. In ne tistega ki je naštiman na pop3.
A se da kako naštimat da je odhodni mail kljub temu da gre skoz kr en stmp strežnik enak kot je dohodni mail za nek račun.
Upam da razumete kaj hočem povedat. Zdi se mi pa da se to pojavi pri vseh programih.
A se da kako naštimat da je odhodni mail kljub temu da gre skoz kr en stmp strežnik enak kot je dohodni mail za nek račun.
Upam da razumete kaj hočem povedat. Zdi se mi pa da se to pojavi pri vseh programih.
Zakaj je nebo modro? Da imamo lahko sladoled Modro Nebo
bkreutz ::
ka napiše prejemniku namesto
od: Miško Kranjec
mu napiše
od: misko.kranjec@gmail.com
npr.????????????? ker ne vem, kaj hočeš povedat.... Ker jst mam u outlooku naštiman in prejemniku zmeram napiše od Janez Kranjski in ne od janez.kr@nfebnflw............
sta pa odhodni in dohodni server (skoraj sigurno) vedno različna
od: Miško Kranjec
mu napiše
od: misko.kranjec@gmail.com
npr.????????????? ker ne vem, kaj hočeš povedat.... Ker jst mam u outlooku naštiman in prejemniku zmeram napiše od Janez Kranjski in ne od janez.kr@nfebnflw............
sta pa odhodni in dohodni server (skoraj sigurno) vedno različna
OK vem da sta različna ampak
smtp.gmail.com
in pop.gmail.com sta zame ista. Narobe sem napisal
Mislil sem zaradi tega ker mail je christooss at trzalica.com , ko sem pa pošiljal preko gmailovega smtp strežnika je pa prejemniku napisal christooss at gmail.com
Sem pa rešil
Samo napisat morš v nastavitvah ta mail na katerega hočeš prejemat. Reply to: .......
smtp.gmail.com
in pop.gmail.com sta zame ista. Narobe sem napisal
Mislil sem zaradi tega ker mail je christooss at trzalica.com , ko sem pa pošiljal preko gmailovega smtp strežnika je pa prejemniku napisal christooss at gmail.com
Sem pa rešil
Samo napisat morš v nastavitvah ta mail na katerega hočeš prejemat. Reply to: .......
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: christooss ()
veteran ::
Ne vem, če prav razumem, kaj hočeš. Gre za to, da dobiš email na en naslov, pošlješ pa z drugega? Saj lahko za vsak email account nastaviš "default repy-to address", da bodo odgovori leteli na pravilen naslov, ne pa na tistega, na katerega si prejel pošto oz. ne glede na to čez kateri smtp gre...
Sej sm naredu to preber zadn del prejšnga posta
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gmail na outlook, windows mailOddelek: Programska oprema | 1395 (1274) | yyyeb |
» | Tezave pri nastavljanju SIOL odhajajocega postnega serverja iOS MailOddelek: Programska oprema | 4004 (3894) | Shoot19 |
» | Outlook express noče pošiljatiOddelek: Pomoč in nasveti | 3254 (3211) | -Neverhood- |
» | [Ubuntu server] mail poslan iz serverja zazna kot vsiljeno pošto (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 9136 (8106) | shorvat |
» | Po menjavi ponudnika problem s pošiljanjem pošteOddelek: Omrežja in internet | 5437 (4826) | Matko |