Forum » Strojna oprema » Napihnjeni kondenzatorji MB
Napihnjeni kondenzatorji MB
Zelenček ::
Ker na lepem nisem mogel vzpostaviti int.povezave. Preveril sem vse nastavitve v win Xp in diagnostiko modema, pa je vse Ok!
Potem sem pogledal še malo v mašino, pa vidi ! Dva kond. ob vodilu proc. sta zgoraj odprta in črna.
Pa še to, ko želim vzpostaviti intern.p. modem kliče in ko dela povezavo se sliši na modemu (HP-I56N) prekinjajoč pisk. Kaj sedaj?
Potem sem pogledal še malo v mašino, pa vidi ! Dva kond. ob vodilu proc. sta zgoraj odprta in črna.
Pa še to, ko želim vzpostaviti intern.p. modem kliče in ko dela povezavo se sliši na modemu (HP-I56N) prekinjajoč pisk. Kaj sedaj?
Zelenček ::
Stvar se ni poštimala, to pomeni,da moram še ostalih 6 kond. ven uzet in omsko pomirit.
Samo zakaj to vpliva samo na modem oziroma na PCI vodilo?
Samo zakaj to vpliva samo na modem oziroma na PCI vodilo?
Han ::
Pa si zamenjal "strokovno" - lepo zacinil nazaj, tako da vsi kontakti delujejo? In da nisi slučajno naredil pri tem kratek stik na plati...
wishmaster ::
Redkokdaj se zgodi da ti dela vredu po menjavi kondenzatorje.Sem sam to naredil pri nekaj platah ,pa so ponavadi delale kak mesec .Malo raje premišljuj v novi plati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšen kondenzator je to ?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3316 (2359) | cortez |
» | Kako popraviti mamaplato, kjer so crknili kondenzatorji? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 15396 (11076) | Pyr0Beast |
» | Epox 8RDA+ prenizek VDDOddelek: Strojna oprema | 2740 (2467) | Pyr0Beast |
» | Zagon računalnika, ekran se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 12262 (11649) | k0lar |
» | Kondenzatorji na 8RDA+ nekam cudno izboceni?!????Oddelek: Pomoč in nasveti | 1728 (1489) | PhotoBlaz |