Forum » Kaj kupiti » eno vprašanje
eno vprašanje
DMX ::
Pozdravljeni
Namen imam kupit tole plato ASUS A7N8X-E deluxe, pa me zanima, če si jo kdo lasti in če ima kakšne negativne izkušnje z njo. Sedaj sem imel
A7N8X Deluxe pa mi je crknila, tak da sem se odločil, da si bom nabavil novi model te. Procesor pa mam Bartona 2500+ , katerega sem imel navitega na 2400Mhz z zračnim hlajenjem. Je ta novi model tudi tak dobra al je še boljša :) - da gre vsaj tak navijat z njo, kot s staro in da je stabilna...Druge plate pa ne pridejo v poštev!!! Asus je le Asus :)
hvala za vaše odgovore
Namen imam kupit tole plato ASUS A7N8X-E deluxe, pa me zanima, če si jo kdo lasti in če ima kakšne negativne izkušnje z njo. Sedaj sem imel
A7N8X Deluxe pa mi je crknila, tak da sem se odločil, da si bom nabavil novi model te. Procesor pa mam Bartona 2500+ , katerega sem imel navitega na 2400Mhz z zračnim hlajenjem. Je ta novi model tudi tak dobra al je še boljša :) - da gre vsaj tak navijat z njo, kot s staro in da je stabilna...Druge plate pa ne pridejo v poštev!!! Asus je le Asus :)
hvala za vaše odgovore
billy ::
Predlagam branje: http://www.xbitlabs.com/articles/mainbo...
Če pa se boš odločil za njo pa javi, se lahko kaj zmenima :)
Če pa se boš odločil za njo pa javi, se lahko kaj zmenima :)
DMX ::
ne hvala....v Avstriji dobim za 16k novo, pri nas v Comtronu jo imajo za 18k,bom pa jo kupil rabljeno za 10k....
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: DMX ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero ploščo za AMD jeOddelek: Kaj kupiti | 2400 (1248) | ČIP 008 |
» | Asus a7n8x-e deluxe vs. Abit NF7-s - navijanje, kvaliteta in stabilnost?Oddelek: Kaj kupiti | 1277 (1022) | sajko |
» | ASUS a7n8x-x,a7n8x-dlx ali abit nf7-sOddelek: Kaj kupiti | 1512 (1208) | gabl136 |
» | Kako se kaj navija ne KT600 platahOddelek: Navijanje | 1015 (923) | Dr_M |
» | Matična plošča za AMD!Oddelek: Kaj kupiti | 1579 (996) | Fury |