Forum » Kaj kupiti » Burn Proof ali ne???
Burn Proof ali ne???
orion ::
V kratkem (ko prodam moj Teac 8/8/32) bom kupil nov CD-RW. Dilema pa je ta: Kupiti Samsung 16/10/40 za 24K sit ali Teac 16/10/40 z Burn Proof za 28 k sit. Zanima me če mi kdo pove ali se splača kupiti z Burn proofom ali je dovolj samsung z 8MB bufferja???? Me lahko kdo k ma z Burn proofom maila.
Binji ::
Po moje da se sz Burn-Proofom bl splaca, ker ce ze kej zafuka lahko lepo nadaljujes pa je.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
msmiha ::
Jaz mam BURN Proff in za nič na sveto ga nebi zamenjal s takim, ki ga nima. Lahko pa pogledaš, če se, da Samsung fleša z takim firmwearom, da podpira pol BURN Prof.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Wolverine ::
orion: kje pa si ti nasel Teaca za 28k sit??
Wolverine-entertaining special effects masterpiece:)
Kekec ::
Ja novga ne dobis za 28 K mogoce z 12x speedom 16 x pa je cca 38 K se mi zdi v glavnem jaz mam 16x in dela super brez problemov odlicn nakup pa itak je teac zakon!
tropinovec ::
orion ::
Teaca kot sem ga opisal dobiš v Essedi.it.Živim namreč 500m od Italije.Tam ga dobim za 250.000 itl, kar je cca. 28400 sit.Če koga zanima sem na razpolago tudi za kako posredniško kupčijo....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CDRW LiteOnOddelek: Kaj kupiti | 1350 (1076) | matevzm |
» | Kater CD-RW mi priporočate do cca 30kSIT?Oddelek: Kaj kupiti | 1909 (1444) | Boky |
» | CDRW- ?Oddelek: Kaj kupiti | 1412 (994) | [DrAc0] |
» | CD-RW ??Oddelek: Kaj kupiti | 894 (770) | Han |
» | CDRW za ne preveč keša :)Oddelek: Kaj kupiti | 1920 (1367) | Daniel |