Forum » Omrežja in internet » Mozilla Thunderbird
Mozilla Thunderbird
veteran ::
Enkrat je obstajal XPI update, s katerim se je zadevo dalo posloveniti (za Thunderbird 0.7.3), potem je pa vse zamrlo...
PaJo ::
Tudi meni bi bio to zelo zanimivo, da lahko kaksni tajnici podrinem TB-ja nameso OE :D
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
jype ::
Zacnite prevajat, pa bo prej.
Ce jaz ne bi smetil po temle forumu, bi ziher ze prevedu. Hudimana.
Ce jaz ne bi smetil po temle forumu, bi ziher ze prevedu. Hudimana.
largie ::
nič ni zamrlo, kolikor je meni znano thunderbird 1.1 zanesljivo bo tudi v slovenščini. testne različice najdete tukaj, uporaba na lastno odgovornost! jaz mislim da bom raje počakal na 1.1 final, do takrat pa pač uporabljal angleški 1.0.x.
veteran ::
Hmm, nightly variante mi ne dišijo prav preveč. Bi prav rad dal slovenski thunderbird na nekaj računalnikov, ampak ne grem tvegat, da mi bo potem telefon zvonil "men se pa pošta sesuva". ;) Upajmo, da bodo kmalu pripeljali tole prevajanje do normalne verzije...
ToniT ::
Kolikor sem slišal nazadnje, je bilo govora, da bo zadeva enkrat v jesen. Ali pa se motim!
Mathjazz, kako daleč je zadeva?
Moje tajnice bi rade novejšo verzijo Thunderbirda!
Mathjazz, kako daleč je zadeva?
Moje tajnice bi rade novejšo verzijo Thunderbirda!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel Thunderbird 3.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 10257 (7682) | [BISI] |
» | Izšel Thunderbird 2.0Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7720 (6017) | MrStein |
» | Izšel Firefox 1.5 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 11958 (9205) | marhyo |
» | Firefox 1.5 Beta1 izšel! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 9230 (7261) | christooss |
» | Firefox 1.1 preklican (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 7098 (5494) | MrStein |