Forum » Hlajenje in modifikacije » Cooltek Extreme Blue UV aktivna modra tekočina
Cooltek Extreme Blue UV aktivna modra tekočina
Dami ::
Če še kdo misli to kupit naj ga opozorim da zadeva ni niti malo UV reaktivna. Lepo bi bilo da bi na strani to tudi pisalo. A ve kdo mogoče kera (modra) tekočina se najbolj sveti pr UV svetlobi in če bi bilo kaj narobe če bi jo dodal v moj sistem v katerem je že ta cooltek?
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Eddy ::
Malo povej kako si stestiral, ko tako praviš...
Ker mislim da nemore kar tako prodajat, če ni reaktivna.
Kje si imel vir UV svetlobe?
Ali si samo na sonce dal in čakal, da bo slovenska ozonska luknja spustila dovolj UV žarkov
Ker mislim da nemore kar tako prodajat, če ni reaktivna.
Kje si imel vir UV svetlobe?
Ali si samo na sonce dal in čakal, da bo slovenska ozonska luknja spustila dovolj UV žarkov
www.ekwaterblocks.com
Dami ::
Poleg sem še nabavu tud 2 30cm UV neonki in pol priklopu. Seveda zvečer ob čisti temi. Ker ju se nisem fixiral sem ju lahko poljubno premikal. Mam dfi plato ter uv modre sata kable in vse se je lepo svetlo. Kar se pa tekočine tiče v ceveh....TEMA. Pol sem probal še čist v ločeni plastenki samo destilirano vodo ter to tekočino in spet tema. Tudi Fran je sam reku and I quote:
Je pa dejstvo da Cooltekov-a tekočina od vseh UV modrih tekočin ima najslabši UV efekt ter da po dnevi ima lepo modro barvo.Po dnevi je res lepa modra samo jaz sem hotel tisti "sijaj" ponoči.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Eddy ::
Hja no, potem pa bo že držalo...
Poskusi mogoče alphacoolovo UV modro tekočino...
Baje daje najboljša med modrimi.
Poskusi mogoče alphacoolovo UV modro tekočino...
Baje daje najboljša med modrimi.
www.ekwaterblocks.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hladilna tekočina pod črtico za min.Oddelek: Na cesti | 2449 (2033) | facepalm |
» | Kateri luč!Oddelek: Kaj kupiti | 966 (757) | 5er--> |
» | Hladilna tekočina (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 7633 (6790) | VASkO |
» | Vodno hlajenje in vizualni učinekOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1193 (1010) | rc-car |
» | Tekočina za hlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2148 (1912) | ABX |