Forum » Hlajenje in modifikacije » Pri posnetkih se sliši ventilator!!!!!!!!!!!
Pri posnetkih se sliši ventilator!!!!!!!!!!!
puto ::
Kaj naj naredim. Pri posnetkih se sliši ventilator ko sem snemal screen in me to ful moti, ker pripravljam neko profesionalno stvar, kjer je zelo moteče da se čuje v ozadju pc ventilatorji.
Imam pa logitech headset usb
Pri računakniku poa ne vem kaj najbolj šumi, al diski vibrairajo na ohišje al venttilatorji
Ne vem kaj narediti
imam chieftek ohišje. Mislil sem že diske podložit z gumijastimi podloškami, vendar je premalo placa med diski in škatlo kamor vtaknem diske.
Tudi vent na grafi je kr glasen gt 6600 mam grafo. Napajalnik je silent, pa na procesorju tud ni nekega hudega zvoka
za vodno mi pa ni ker je preveč dela in še radiato bi vse otežil in bi bla kišta še težja kot je sedaj.
Ma kdo kako idejo kako rešiti stvar??
hvala
Imam pa logitech headset usb
Pri računakniku poa ne vem kaj najbolj šumi, al diski vibrairajo na ohišje al venttilatorji
Ne vem kaj narediti
imam chieftek ohišje. Mislil sem že diske podložit z gumijastimi podloškami, vendar je premalo placa med diski in škatlo kamor vtaknem diske.
Tudi vent na grafi je kr glasen gt 6600 mam grafo. Napajalnik je silent, pa na procesorju tud ni nekega hudega zvoka
za vodno mi pa ni ker je preveč dela in še radiato bi vse otežil in bi bla kišta še težja kot je sedaj.
Ma kdo kako idejo kako rešiti stvar??
hvala
msi k8n neo platinum, athlon 3000 64, geforce gt 6600, sata wd 200, lc6420
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tih računalnik za delo (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8935 (7396) | Bramac ^^ |
» | Nexus Real Silent ventilatorji se dobijo tudi pri nasOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3847 (3067) | bajker |
» | tišanje napajalnikaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2334 (1654) | WinsuckeR |
» | Popolnoma tih računalnik! Možno?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2733 (1523) | PrimozR |
» | Ćelavi`McGaywer´-KetLover STRIKES again! :-)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2270 (1557) | njok |