Forum » Hlajenje in modifikacije » full cover vodni blok za GF6800GT/Ultra
full cover vodni blok za GF6800GT/Ultra
pujs ::
Full cover vodni blok za GF6800GT/Ultra
A ma mogoce kdo tazga? Kaksni so kej rezultati? Razmislam da bi zamenu s tem blokom k ga mam zdele, k je samo za GPU pa BGA Ram Freezerje mam gor.
A ma mogoce kdo tazga? Kaksni so kej rezultati? Razmislam da bi zamenu s tem blokom k ga mam zdele, k je samo za GPU pa BGA Ram Freezerje mam gor.
They toook rrrrrrr jjjjjjbbssss!!!!!!!
pujs ::
Sej se mi je zdelo.. Ma tut ne splaca se mi zdej neki dajat 18k za en blok peezda, komi sm zbrau za komplet Zelo si me osrecil s tem postom :)))
They toook rrrrrrr jjjjjjbbssss!!!!!!!
kewo ::
Jaz imam isto. Na GPU-ju Eddy-jev blok, na ramih Revoltec. Hladi res neverjetno, navija se v nebo. Spravi 18 jurjev in si kupi kaj drugega.
hudogriz ::
Jaz sem si tak vodni blok naredu iz takega zračnega. Rezultat je neverjeten. ne premakne se čez 40°C. LP.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hudogriz ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | S čim hladiti GF6600GT AGPOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2183 (1599) | Saeed |
» | Ali je moj vodni blok sploh se uporaben?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1152 (951) | tiborrr |
» | kva bi kupu za 50k (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4313 (3311) | Dragi |
» | Pomoc pri vodnem hlajenjuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1272 (1142) | Shark-357 |
» | kako hladiti R9700Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1446 (1231) | MrX |