Forum » Hlajenje in modifikacije » vprasanje glede ddr boosterja
vprasanje glede ddr boosterja
Black Metalc ::
Moj sistem:
MSI K8N Neo Platinum (S 754)
LC6550
Corsair CMX 3200C2
Nekak sm se usral tistega vdimm moda, bojim se dab mi kej spalilo k je 3.3V mal velik za rame Pa se noob sm v tem spajkanju in ne upam se igrat kej prevec, ker gnarja za novo racunalo ni. Poleg vsega spajkalnik ki sem ga mislil kupit je zlo robusten in ima debelo spico tko da se mi ni zdel primeren... Zdej pa razmislam o tistem ocz ddr boosterju. Sicer stane 10k sam bols tole kot pa 100k v nic hehe. Zanima me kompatibilnost glede na moj sistem. Ker bral sem da z enermax napajalniki ne deluje v redu, pa ce sploh podpira mojo plato? Vnaprej hvala za odgovore.
Lp
MSI K8N Neo Platinum (S 754)
LC6550
Corsair CMX 3200C2
Nekak sm se usral tistega vdimm moda, bojim se dab mi kej spalilo k je 3.3V mal velik za rame Pa se noob sm v tem spajkanju in ne upam se igrat kej prevec, ker gnarja za novo racunalo ni. Poleg vsega spajkalnik ki sem ga mislil kupit je zlo robusten in ima debelo spico tko da se mi ni zdel primeren... Zdej pa razmislam o tistem ocz ddr boosterju. Sicer stane 10k sam bols tole kot pa 100k v nic hehe. Zanima me kompatibilnost glede na moj sistem. Ker bral sem da z enermax napajalniki ne deluje v redu, pa ce sploh podpira mojo plato? Vnaprej hvala za odgovore.
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Asrock dualsata2 ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 1451 (1160) | dolfi |
» | ASRock 939Dual-SATA2Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 940 (909) | HT33L |
» | Kateri od tehle RAMov pri Funtechu bi bili najboljsi za AMD A64 - tudi za navijat?Oddelek: Kaj kupiti | 2119 (1305) | ethelred |
» | NOVI OCZ RAMI !!!!!!Oddelek: Navijanje | 1934 (1122) | MEDENA |
» | Kako ekstremno naviti pomnilnik brez voltmodaOddelek: Navijanje | 4380 (3849) | DjTonic |