Forum » Programska oprema » driverji za SCSI kartico
driverji za SCSI kartico
appz ::
pozdravljeni,
imam problem in sicer z iskanjem driverjev za SCSI kartico (na katero bo prikljucen skenner) in sicer - Domex DTC3181A ISA 16 Bit Plug & Run -
ce mi jih kdo lahko pomaga najdet bi bil res zelo vesel,,,
imam problem in sicer z iskanjem driverjev za SCSI kartico (na katero bo prikljucen skenner) in sicer - Domex DTC3181A ISA 16 Bit Plug & Run -
ce mi jih kdo lahko pomaga najdet bi bil res zelo vesel,,,
Han ::
Uradna stran se nahaja tukaj, takole pa so mi odgovorili, ko sem jih pred kratkim vprašal ravno za to kartico:
"Since DMX-3181LE (ISA SCSI) was phased-out from all the scanner manufacturer, we are no longer supporting the updated driver for Win2000 and WinXP."
Na Umaxovi strani sem sicer staknil gonilnik za Windows 2000, a v XP ne deluje.
Če imaš namen ostati pri SCSI skenerju, ti svetujem, da ga priklopiš na kakšno spodobno PCI SCSI kartico, ki jo XP že v osnovi podpira. Astra 1220S se npr. počuti veliko bolje na Initio INI-9100UW kartici.
"Since DMX-3181LE (ISA SCSI) was phased-out from all the scanner manufacturer, we are no longer supporting the updated driver for Win2000 and WinXP."
Na Umaxovi strani sem sicer staknil gonilnik za Windows 2000, a v XP ne deluje.
Če imaš namen ostati pri SCSI skenerju, ti svetujem, da ga priklopiš na kakšno spodobno PCI SCSI kartico, ki jo XP že v osnovi podpira. Astra 1220S se npr. počuti veliko bolje na Initio INI-9100UW kartici.
appz ::
to pomeni da lahko vrzem kartico in nabavim drugo...al je mozno da gre lahko ta scanner(scsi) tudi prek LPT1(printer's port) pa da printer potem vezem prek skenerja...
OrlyTM ::
Ne, to pa na srečo ni možno. SCSI je namenjen priklopu na SCSI port in nikamor drugam. Niti mi pa ni jasno, odkod ti ideja, da bi SCSI scaner imel LPT vrata za priklop printerja. Si malo zamešal med SCSI in USB kaj ? :)
lp
OrlyTM
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne zazna zunanje iomega zip enote lpt vhodOddelek: Strojna oprema | 2041 (1880) | jahtba |
» | lpt to usbOddelek: Kaj kupiti | 1339 (1283) | Brane2 |
» | UMAX Astra 2400sOddelek: Programska oprema | 1123 (998) | Azrael |
» | Umax Astra 1220S, kup vprašanjOddelek: Strojna oprema | 1690 (1603) | lopov |
» | skener umax astra 610SOddelek: Strojna oprema | 1057 (1017) | jurre |