Forum » Kaj kupiti » NF3 ali NF4 za 939 Procesor.
NF3 ali NF4 za 939 Procesor.
matjash ::
Torej odločil sem se kupiti novo matično in procesor A64 3000+ (s939), pa me zanima če je dosti boljša plata z nf4 kot nf3 čipovjem. To me zanima ker mi ne ravno leži menjat grafe (Winfast 6600GT AGP), vem pa da jo bom čez kakšno leto moral zamenjati in zato me zanima če bo takrat sploh na voljo kakšna Nvidia 7800 z AGP vodilom ali je bila to zdaj zadnja genaracija AGP kartic.
... bolje pozno kot nikoli.
TommyLee ::
Če boš kupil 939 procesor, boš mogu na nf4 jet, kr nf3 podpira samo 754 procesorje.
www.dornik.si
matjash ::
To pa mislim da ne bo držalo - tukaj je samo en primer
Če bi pa med tem Gigabytom in tem Epox-om izbiral kaj je boljše?
Kaj pa ta MSI z Via k8t800? - MSI
Če bi pa med tem Gigabytom in tem Epox-om izbiral kaj je boljše?
Kaj pa ta MSI z Via k8t800? - MSI
... bolje pozno kot nikoli.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: matjash ()
TommyLee ::
Se oproščam . Tžka odločitev, ker plate so skoraj slične. Najbolš, da ti uporabniki sami svetujejo.
Raj vzem eno z nf3 čipovjem.
Raj vzem eno z nf3 čipovjem.
www.dornik.si
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TommyLee ()
AirDevil ::
Sem uporanik Gigabyte GA-K8NS-939 in zaenkrat dela odlično. Edini problem, ki ga pa opažam je pa ponovno povečanje glasnosti ventilatorja na NB. Seveda moraš zelo ornk poslušat da slišš vendar se mi je to že na eni starejši plati zgodil in mislim da bom tudi na tej plati moral zamenat NB ventilator. Razn te težave pa dela plata odlično.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nakup novega računalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6757 (5679) | mtosev |
» | Po miljon letih kupujem nov HW :-).Oddelek: Kaj kupiti | 1603 (1482) | jest10 |
» | Nekaj nejasnosti pri nakupu novega računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 3745 (3376) | coldman |
» | Kupujem matičnoOddelek: Kaj kupiti | 1487 (1343) | billy |
» | katera 939 maticna z NF3 chipsetomOddelek: Kaj kupiti | 2078 (1709) | hokuto |