Forum » Kaj kupiti » procesor za prenosnik
procesor za prenosnik
junior ::
Kakšna je razlika v delovanju notesnika, kot jo vidi uporabnik, če teče v notesniku AMD mobile Sempron 2800+ ali AMD Athlon 64 3000+ ali pa eden od Intelovih Centrino M procesorjev približno tega ranga?
Za katerega od teh je vredno vreči več denarja?
Za katerega od teh je vredno vreči več denarja?
trek@s ::
Odvisno za kaj potrebuješ prenosnik, kaj pričakuješ od njega in koliko si pripravljen dati zanj.
NemecRok ::
tud jst mislm v kratkem nabavit prenosnika, ki bo definitivno intelov s centrino tehnologijo, saj:
1)prenosniki, ki nimajo amd procesorja so v večini tanjši
2)se ne grejejo tako kot prenosniki z amd-jevim procesorjem
3)ventilator se pri nekaterih amd-jevih prenosnikih v večini vse skozi vrti kar je lahko malo
moteče
4)baterije pri amd-jevih prenosnikih se dosti prej porabijo kot pa pri intelovih
5)pri amd-jevih notebookih se lahko ohišje močno segreje, tako da te lahko kar pošteno greje v roke
p.s. lahk da se v čem motim ter da sem pretiravav. vendar vse to sem od drugih slišav,prebrav
Jaz osebno bi rajši vzev prenosnik z intelovim procesorjem je pa to stvar posameznika...nekatere vse to ne moti
Velik sreče pri izbiri
Lp
1)prenosniki, ki nimajo amd procesorja so v večini tanjši
2)se ne grejejo tako kot prenosniki z amd-jevim procesorjem
3)ventilator se pri nekaterih amd-jevih prenosnikih v večini vse skozi vrti kar je lahko malo
moteče
4)baterije pri amd-jevih prenosnikih se dosti prej porabijo kot pa pri intelovih
5)pri amd-jevih notebookih se lahko ohišje močno segreje, tako da te lahko kar pošteno greje v roke
p.s. lahk da se v čem motim ter da sem pretiravav. vendar vse to sem od drugih slišav,prebrav
Jaz osebno bi rajši vzev prenosnik z intelovim procesorjem je pa to stvar posameznika...nekatere vse to ne moti
Velik sreče pri izbiri
Lp
Toshiba Satellite Pro A300-1NT
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nova anketa: količina delovnega pomnilnika (RAM-a) v vašem primarnem računalnikuOddelek: Novice / Ankete | 4074 (2579) | MrStein |
» | Prenosnik s Turion procesorjemOddelek: Kaj kupiti | 2229 (1860) | nurmaln |
» | Kateri 15,4WXGA prenosnik do 250.000sit?Oddelek: Kaj kupiti | 1599 (1473) | CCfly |
» | Kater prenosnik?Oddelek: Kaj kupiti | 2722 (1890) | OwcA |
» | Centrino proti pentiumOddelek: Kaj kupiti | 1715 (1410) | _WilL_ |