Forum » Kaj kupiti » Kateri prenosnik?
Kateri prenosnik?
Temo vidijo: vsi

Leks ::
@parasit
HPji se bodo podražili ? Močno dvomim...
@slomist
Jaz se ne bi oziral za Acerji v tem cenovnem razredu. dosti strani nazaj sem opisal izkušnjo kolegice,
ki je vzela Acerja za cca 450€ in je sedaj stalna gostja pri TrendNetu (servis). Najpogosteje ji izpadajo
tipke, resnično pa dosti preživi na MSNju in podobnih zadevah. Cenovno pa so Acerji vsekakor ugodni.
Za podoben denar si omisli kakšnega Lenovo G530
HPji se bodo podražili ? Močno dvomim...
@slomist
Jaz se ne bi oziral za Acerji v tem cenovnem razredu. dosti strani nazaj sem opisal izkušnjo kolegice,
ki je vzela Acerja za cca 450€ in je sedaj stalna gostja pri TrendNetu (servis). Najpogosteje ji izpadajo
tipke, resnično pa dosti preživi na MSNju in podobnih zadevah. Cenovno pa so Acerji vsekakor ugodni.
Za podoben denar si omisli kakšnega Lenovo G530

mcNusa ::
Lep pozdrav!
V kratkem nameravam kupiti prenosnik, ki bi ga uporabljala za študij, občasno pa bi odigrala tudi kako igro.
Pripravljena sem odšteti do nekje 500 €. Katera firma prenosnikov je najboljša v tem cenovnem rangu? Kaj priporočate?
V kratkem nameravam kupiti prenosnik, ki bi ga uporabljala za študij, občasno pa bi odigrala tudi kako igro.

lopov ::
Če te ne moti teža je OK, drugače pa dobiš 15.4" laptope ki majo tudi do pol kile manj.
Baterija bo zdržala okoli 3 ure in 20 minut, lahko da (na začetku) več. Če maš možnost preveri tipkovnico -- ne zato ker izpadajo tipke, ampak ker je v primerjavi z drugimi proizvajalci precej mehka in upogljiva. Ta model ni glih krneki in je solidnejši kot ostala Acerjeva ponudba z dna lestvice :)
Baterija bo zdržala okoli 3 ure in 20 minut, lahko da (na začetku) več. Če maš možnost preveri tipkovnico -- ne zato ker izpadajo tipke, ampak ker je v primerjavi z drugimi proizvajalci precej mehka in upogljiva. Ta model ni glih krneki in je solidnejši kot ostala Acerjeva ponudba z dna lestvice :)
Je tale Acer soliden nakup v cenovnem razredu do 500 evrov? http://www.in-sert.si/product_info.php?...
Oziroma ali so Acerji res bolj pokvarljiva roba?

LeQuack ::
Ima kdo kaj izkušenj z Asusom N50VN? V Nemčiji se jih dobi že za slabih 700€ recimo, resda z nemško tipkovnico. Ker pretipkam dosti teksta v slovenščini je to zame skor mus, kakšnih nalepk pa tudi ne bi gor lepil.
Ena možnost je da se pri uradnem serviserju (Accord 92?) dobavi tipkovnica, vendar dvomim da bo poceni, 80-90€ po moji oceni. Kar pomeni, da bi potem prenosnik podražil že na slabih 800€ + poštnina.
Pri nas imajo recimo Bigbang in podobni nek N50VN model (malo boljši procesor) za dobrih 850€. Se potem sploh splača uvoz (če želim imeti slovensko tipkovnico)?
Recimo primer za Nemčijo (za nekje 700€ + poštnina okoli 30€):
http://geizhals.at/eu/a423712.html
Pri nas sicer točno tega modela ni, je pa podoben model z malo boljšim procesorjem:
http://www.bigbang.si/racunalnistvo/rac...
V drugih specifikacijah sta skoraj ista, oba imata tudi LED osvetlitev. Če ne bi preferiral tipkovnice bi vsekakor vzel iz Nemčije, saj vi vsaj 100€ prišparal, tako pa ne vem.
Ena možnost je da se pri uradnem serviserju (Accord 92?) dobavi tipkovnica, vendar dvomim da bo poceni, 80-90€ po moji oceni. Kar pomeni, da bi potem prenosnik podražil že na slabih 800€ + poštnina.
Pri nas imajo recimo Bigbang in podobni nek N50VN model (malo boljši procesor) za dobrih 850€. Se potem sploh splača uvoz (če želim imeti slovensko tipkovnico)?
Recimo primer za Nemčijo (za nekje 700€ + poštnina okoli 30€):
http://geizhals.at/eu/a423712.html
Core 2 Duo T6400 2x 2.00GHz • 4096MB (2x 2048MB) • 320GB • DVD+/-RW DL • NVIDIA GeForce 9650M GT 1024MB • 3x USB 2.0/FireWire/Modem/Gb LAN/WLAN 802.11abgn/Bluetooth/eSATA • HDMI • 6in1 Card Reader • FingerPrint Reader • Webcam (2.0 Megapixel) • 15.4" WXGA glare TFT (1280x800) • Windows Vista Home Premium • Li-Ionen-Akku • 2.90kg • 24 Monate Herstellergarantie
Pri nas sicer točno tega modela ni, je pa podoben model z malo boljšim procesorjem:
http://www.bigbang.si/racunalnistvo/rac...
V drugih specifikacijah sta skoraj ista, oba imata tudi LED osvetlitev. Če ne bi preferiral tipkovnice bi vsekakor vzel iz Nemčije, saj vi vsaj 100€ prišparal, tako pa ne vem.
Quack !
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LeQuack ()

nosecnica ::
Nekaj sem slišal, da naj di HP vgrajeval v svoje prenosnike nekakšno ''blokado'' proti piratskemu OS-u. Je to res ?

XImhotep ::
LeQuack : Glede tipkovnice se ne sekirat. I mam ASUS N50vn C1s. Še mal močnejši procesor, vse ostalo enako. Tipkovnica ima te 3 tipke ki naj bi bile ŠČĆĐŽ res da UOA*# (prve 3 črke z unimi dvemi pikicami na vrh), + tk al tk lahko naštimaš da je slo tipkovnica za prikazovanje ščšććžžćčš, to pa je vse. Se navadiš položaja, včasih res da malo zamešaš kar pa je nepomembno. Če boš kupoval v tujini (jaz sem kupil svojega tukaj ki pa ni več na razpolago)Aususa ne skrbet glede garancije; je globalna. Lahko pri nas daš servisirat, če kj crkne. Jaz ga imam skoraj eno leto, ki pa je non-stop prižgan. Kakšnega povečanega pregrevanja ni, (temperature GPU 42C, CPU#1 36C, CPU#2 37C HDD 33C) Res da je imel na začetku GPU 39C konstantno, mal spihat ga pa bo.

stojko1 ::
Nokia man ..... se vse se da odkleniti !
drugače pa zakaj kupovati n verzijo asusa če pa imate http://www.in-sert.si/product_info.php?... tole bombico tudi v SLO
samo dobavljivost je vprašanje
drugače pa zakaj kupovati n verzijo asusa če pa imate http://www.in-sert.si/product_info.php?... tole bombico tudi v SLO
samo dobavljivost je vprašanje
stojko

Mal preveč bling bling deluje :) Sicer pa ima kar v redu specifikacije, boljšo resulucijo. Ima pa N serija LED zaslon. Oba sta solidna. Je pa še neka X5AVN verzija, ki pa je dejansko N50VN.
XImhotep: Da je globala garancija vem, to je tud eden velkih plusov Asusa. Kako pa je kaj LED zaslon, slišal sem že dosti dobrih stvari o tej tehnologiji, pa tudi nekaj slabih. Na primer eni pravij oda imajo eke glavobole, eni da naj bi stvar rahlo utripala, pa da naj bi bil spodnji rob zaslona svetlejši ker so spdoaj diode? Je kajod tega res?
XImhotep: Da je globala garancija vem, to je tud eden velkih plusov Asusa. Kako pa je kaj LED zaslon, slišal sem že dosti dobrih stvari o tej tehnologiji, pa tudi nekaj slabih. Na primer eni pravij oda imajo eke glavobole, eni da naj bi stvar rahlo utripala, pa da naj bi bil spodnji rob zaslona svetlejši ker so spdoaj diode? Je kajod tega res?
Quack !

Sem dobil še informacijo iz Acord-92, da bi bila vgradnja tipkovnice nekje 70€. Kar pomeni, da bi tipkovnica + poštnina dodala nekje 100€ znesku prenosnika iz Nemčije.
Quack !

LuiIII ::
Nabavil sem Asus M50VN AS180 (P8600, 4GB RAM, 500GB HD, GF 9650m 1GB,...) in sicer za 899€ brez OS. Gor sem dal Win 7 in dela brez problema. Po mojem je to še vedno best buy. Ekran je v redu in nisem opazil nobenega utripanja, je pa res da je resolucija 1680x1050 na 15.4" kar ostra in morda zaradi tega koga boli glava. Edino kar me na prenosniku moti je raporeditev 4 USB portov, no pravzaprav samo tistih treh, ki so na desni strani in ker eSATA priključek nima kombinacije z USB. Toda to so samo moj male kaprice.
Lui
Lui

No seveda ekran ni LED! Moram reči, da imam raje višjo resolucijo, več diska, hitrejši procesor in več RAM-a kot pa LED zaslon. Ko sem malo primerjal LED in navadne zaslone sem seveda opazil bolje definirane barve in večji kontrast LED zaslonov ampak ni tako odločno superiorno, da bi se odločil zanj in žrtvoval prej omenjene prednosti M različice prenosnika.

Kaj pa grafična je 9650M GS ali GT? Nvidia driverji delajo normalno in prepoznajo?
Quack !

BlueFire ::
Pozdravljeni!
Kupujem nov prenosnik (najverjetneje bo to Sony Vaio VGN-SR41M) iz tujine, saj je razlika v cene velika. Zdaj me nasplošno zanima kako je s takimi nakupi, saj pravzaprav nobena trgovina ne posilja v našo deželo z možnostjo plačila ob prevzetju blaga, ampak je treba denar najprej nakazati na njihov bančni račun. Verjetno pri takem nakupu ni nekega tveganja da bi oni kar pobrali moj denar in ne poslali robe, ali pač?
Zanima me pa tudi kako je z garancijo. Jo lahko uveljavljam v Sloveniji, ali je treba pošiljat gor v Nemčijo?
Hvala za odgovore.
Kupujem nov prenosnik (najverjetneje bo to Sony Vaio VGN-SR41M) iz tujine, saj je razlika v cene velika. Zdaj me nasplošno zanima kako je s takimi nakupi, saj pravzaprav nobena trgovina ne posilja v našo deželo z možnostjo plačila ob prevzetju blaga, ampak je treba denar najprej nakazati na njihov bančni račun. Verjetno pri takem nakupu ni nekega tveganja da bi oni kar pobrali moj denar in ne poslali robe, ali pač?
Zanima me pa tudi kako je z garancijo. Jo lahko uveljavljam v Sloveniji, ali je treba pošiljat gor v Nemčijo?
Hvala za odgovore.

Najprej preveri trgovino pri kateri kupuješ, ali je zaupanja vredna ali ne. Jaz sem že nakazoval avstrijskim trgovinam in ni bilo težav, blago je prišlo.
Za garancijo pa povprašaj pooblaščeni servis za SONY ali bi ti popravili nabavljenega v tujini.
Za garancijo pa povprašaj pooblaščeni servis za SONY ali bi ti popravili nabavljenega v tujini.

Načeloma če gre za neko resno trgovino ni bojazni, da bi ti denar pobral. Malo pogledaš po kakšnem geizhals.at in boš videl. Je pa res dosti teh nemških štacun in nekatere recimo sploh ne pošiljajo drugam, druge pošiljajo po dogovoru, bolj znane pa omogočajo tudi plačilo preko paypal/kreditne.
Za garancijo je pa odvisno od prenosnika, Za Asus vem da ima mednarodno dveletno garancijo, ki jo lahko tudi tukaj uveljavljaš.
Kolikor vidim je ta Sony za okol 1050€ že:
http://geizhals.at/eu/a435498.html
Mislim pa, da Sonyi nimajo mednarodne garancije.
Za garancijo je pa odvisno od prenosnika, Za Asus vem da ima mednarodno dveletno garancijo, ki jo lahko tudi tukaj uveljavljaš.
Kolikor vidim je ta Sony za okol 1050€ že:
http://geizhals.at/eu/a435498.html
Mislim pa, da Sonyi nimajo mednarodne garancije.
Quack !

Nabavil sem Asus M50VN AS180 (P8600, 4GB RAM, 500GB HD, GF 9650m 1GB,...) in sicer za 899€ brez OS. Gor sem dal Win 7 in dela brez problema. Po mojem je to še vedno best buy. Ekran je v redu in nisem opazil nobenega utripanja, je pa res da je resolucija 1680x1050 na 15.4" kar ostra in morda zaradi tega koga boli glava. Edino kar me na prenosniku moti je raporeditev 4 USB portov, no pravzaprav samo tistih treh, ki so na desni strani in ker eSATA priključek nima kombinacije z USB. Toda to so samo moj male kaprice.
Lui
Kje pa si nabavu za 899 ?
Quack !

lopov ::
@ LuiIII -- kje si kupil svojega Asusa? Rabim večjo resolucijo in bi želel iz 1280 na 1650.
Imaš po možnosti tudi mat zaslon (da ni glossy)?
Thx!
Imaš po možnosti tudi mat zaslon (da ni glossy)?
Thx!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lopov ()

longtom ::
Pozdravljeni.
Tudi sam kupujem prenosnik za vsakdanjo rabo (office, kakšen film) in brez kakšnih posebnih igric. Torej raje boljši procesor kot grafično.
Operacijski sistem ni nujno, da je vključen.
Dobro bi bilo, da je 15" oz čim lažji ker ga bo potrebno prenašati/prevažati (nekje do 2,5 kg maks do 3,0 kg.)
Kaj svetujete? Je možno dobit kaj kar ni od HP-ja (6730s ali 4510) do 650EUR?
Ali se splača počakati še kakšen teden na "šolske" akcije?
Hvala.
LongTom
Tudi sam kupujem prenosnik za vsakdanjo rabo (office, kakšen film) in brez kakšnih posebnih igric. Torej raje boljši procesor kot grafično.
Rabil bi mat (non-glare) zaslon.
dobro ohišje
Čimdaljšo garancijo
Operacijski sistem ni nujno, da je vključen.
Dobro bi bilo, da je 15" oz čim lažji ker ga bo potrebno prenašati/prevažati (nekje do 2,5 kg maks do 3,0 kg.)
Kaj svetujete? Je možno dobit kaj kar ni od HP-ja (6730s ali 4510) do 650EUR?
Ali se splača počakati še kakšen teden na "šolske" akcije?
Hvala.
LongTom
Zgodovina sprememb…
- spremenil: longtom ()

mastazeko ::
Pozdravljeni,
zanima me, kakšno mnenje in izkušnje imate o prenosniku HP Pavilion dv7-1030ep? Namen uporabe bo bolj pisarniški, kakšen film in net. Prenašal se bo bolj malo.
Glavne karakteristike prenosnika:
Procesor: Core 2 Duo P8400 2.26Ghz (Level 2 cache 3MB),
Pomnilnik: 3072MB DDR2 667 MHz (1×1024MB in 1x 2048MB)
Trdi disk: 320GB hdd 5400 rpm SATA,
Zaslon: 17” WXGA High Definition BrightView Widescreen (1440 x 900)
Optična enota: Super Multi DVD±R/RW Double Layer Light Scribe
Grafična kartica: NVIDIA GeForce 9600MGT 512MB do 1791MB shared
High speed 56K modem
Ethernet 10/100BT
Intel PRO/Wireless 3945ABG
CardReader
Bluetooth wireless networking
HP Pavilion WebCam z integriranim mikrofonom
Ostali priključki:
1×VGA port, 4×USB 2.0 ports, 1×IEEE-1394, 1×HDMI konektor, S-video TV out, Infrared port, 2×slušalke out, 1×mikrofon-in port, Cable docking konektor, 1×ExpressCard/54 slot, 1×eSATA.
Garancija: 1 leto
Hvala lepa in lep pozdrav
zanima me, kakšno mnenje in izkušnje imate o prenosniku HP Pavilion dv7-1030ep? Namen uporabe bo bolj pisarniški, kakšen film in net. Prenašal se bo bolj malo.
High speed 56K modem
Ethernet 10/100BT
CardReader
Ostali priključki:
1×VGA port, 4×USB 2.0 ports, 1×IEEE-1394, 1×HDMI konektor, S-video TV out, Infrared port, 2×slušalke out, 1×mikrofon-in port, Cable docking konektor, 1×ExpressCard/54 slot, 1×eSATA.

Mam enega frenda, ki me je vprašal za prenosnik. Rad bi mel prenosnik v cenovnem razredu do 800€ z zaslonom pod 17'. Teža ni pomembna. Uporabljal ga bo v prostem času za igranje igric in ogled kakšnega filma ter seveda za glasbo. Kaj svetujete ??????

Pozdravljeni,
High speed 56K modem
Ethernet 10/100BT
CardReader
Ostali priključki:
Ne zgleda slabo. Procesor zelo v redu, grafična tud kar solidna. Dobi pa se ga že za 700€ pri nas, kar je precej malo.
http://www.so-doo.si/detail.php?koda=FM...
Asus s podobno opremo pride 800€-900€, kar m ije čudno, ker so ponavadi HP-ji dražji.
Quack !

NazgulRR ::
Zato ker so ti HPji pri so-doo refurbished roba. Ampak velikokrat še original zapakirani, ne-rabljeni. Dober deal vsekakor. Sem kupil Enga DV4 pri njih in sem zelo zadovoljen :).

rdecaluc ::
Malo manjka do nakupa.. torej jutri ga bom zagotovo kupil in sicer:
Procesor: AMD Athlon X2 DualCore ZM-84 2,3GHz __
kle je mal čudn, oznaka ustreza turion x2 ultra
Delovni spomin: 4096 MB (2x2048 MB)
Zaslon: 17.3"
Ločljivost zaslona: 1600 x 900
Trdi disk: 320 GB
Optični pogon: BlueRay + DVD+/- RW DL
Grafična kartica: ATI Mobility Radeon HD 4650 1024MB max. 2303MB
Mrežna kartica: 10/100/1000 Bit Ethernet
Brezžična povezava:802.11 b/g
Priključki: 4x USB 2.0, TV-Tuner, ExpressCard/54 Slot, FireWire, eSATA, VGA, HDMI, 5in1 CardReader, IR, WebCam
Baterija: 8 celična Li-Ion baterija
Operacijski sistem: FreeDos
Dimenzije: 277x412,6x35mm
Teža: 3,52kg
Gar. 1 leto
699€
Procesor: AMD Athlon X2 DualCore ZM-84 2,3GHz __
kle je mal čudn, oznaka ustreza turion x2 ultra
Delovni spomin: 4096 MB (2x2048 MB)
Zaslon: 17.3"
Ločljivost zaslona: 1600 x 900
Trdi disk: 320 GB
Optični pogon: BlueRay + DVD+/- RW DL
Grafična kartica: ATI Mobility Radeon HD 4650 1024MB max. 2303MB
Mrežna kartica: 10/100/1000 Bit Ethernet
Brezžična povezava:802.11 b/g
Priključki: 4x USB 2.0, TV-Tuner, ExpressCard/54 Slot, FireWire, eSATA, VGA, HDMI, 5in1 CardReader, IR, WebCam
Baterija: 8 celična Li-Ion baterija
Operacijski sistem: FreeDos
Dimenzije: 277x412,6x35mm
Teža: 3,52kg
Gar. 1 leto
699€
Est modus in rebus. ,typos

ostuff ::
lp jaz kupujem tudi en prenosnik in me zanima če je ta dober ?
http://www.nakupovanje.net/asus-k50ij-p...
ali pa če vi priporočate katerega drugega do 550 €
http://www.nakupovanje.net/asus-k50ij-p...
ali pa če vi priporočate katerega drugega do 550 €
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ostuff ()

Samo on ne potrebuje kaj tako močnega, saj ima za igranje igric tega. Potreguje nekaj do 800€ z zaslonom pod 17'.

Sem malo gledal po netu em našel tole. Zanima me če je vreden svojega dnara (no ja grafična pač vse zaj***).

Sem malo gledal po netu em našel tole. Zanima me če je vreden svojega dnara (no ja grafična pač vse zaj***).
Definitivno ni vreden. Prej gor smo gledal enega drugega HPja, ki je neprimerno boljši:
http://www.so-doo.si/detail.php?koda=FM...
Quack !

Prenosnik M50VN sem nabavil pri mimovrste kjer sem stalna stranka in se da kdaj zmeniti za kakšen popust.

Računalnik HP TouchSmart IQ512it (FR570AAR) 22'', 4GB/500GB
Zadeva je lahko zelo uporabna za delo z grafiko če ima ekran seveda vgrajeno Wacom grafično tablico s zaznavanjem stopnje pritiska. Sam uporabljam njihov Cintiq 21UX in moram reči, da je to daleč najboljša stvar za delo z grafiko. No tale HP gotovo nima vgrajene omenjene tehnologije ker pač detektira prste. Očitno podpira neko omejeno multitouch (večprstno) krmiljenje, katero upam, da bo v Windows 7 polno podprto. Se mi pa zdi, da multitouch zadeve pridejo bolj v poštev pri prenosnih napravah kjer nadomestijo tipkovnico in miš. Tablet PC z multitouch in ustrezno sistemsko podporo bi bil zadetek v polno.

Kaj pa grafična je 9650M GS ali GT? Nvidia driverji delajo normalno in prepoznajo?
Grafična je GT in do sedaj nisem opzil kakšnih težav z driverji. Tudi na XP x64, ki sicer niso podpri s strani Asusa, ne.

SG_101 ::
Kaj menite o tem laptopu, se nakup splača? http://www.notebook-king.si/hp-pavilion...
ima kdo izkušnje s to trgovino?
ima kdo izkušnje s to trgovino?

@sg_101
prvič vidim tole trgovino, s pavilioni se ne bi igral pri njih, ker ti lahko samo
oni zagotovijo servis (sami uvažajo), so pa očitno novi na sceni in ne veš kako dolgo bodo
vzdržali. Paviliona bi skorajda raje vzel pri SO :)
prvič vidim tole trgovino, s pavilioni se ne bi igral pri njih, ker ti lahko samo
oni zagotovijo servis (sami uvažajo), so pa očitno novi na sceni in ne veš kako dolgo bodo
vzdržali. Paviliona bi skorajda raje vzel pri SO :)

jest10 ::
Mene pa zanima, če bi bil tale prenosnik OK za nezahtevnega uporabnika?
LENOVO G530
Procesor: Intel Pentium Dual Core T3400 2,16 GHz
Pomnilnik: 3GB (2GB+1GB), 667MHz
Trdi disk: 250GB, 5400rpm, SATA
Zaslon: 39 cm, 1280x800
Grafična kartica: int. Intel GMA4500 do 384MB
Bralna enota: čit.kart., DVD±RW DL
Priključki: wlan.11g, LAN 10/100, WebCam, USB2.0
Operacijski sistem: FreeDOS
Dodatno: Intel GL40
Baterija: 6 celična
Najbolj me zanima, če se tale lenovotova G530 serija vsaj pribljižno lahko kosa z N500 po kvaliteti, ali je bolj v rangu poceni Acerjev in Tron zadevščin
LENOVO G530
Procesor: Intel Pentium Dual Core T3400 2,16 GHz
Pomnilnik: 3GB (2GB+1GB), 667MHz
Trdi disk: 250GB, 5400rpm, SATA
Zaslon: 39 cm, 1280x800
Grafična kartica: int. Intel GMA4500 do 384MB
Bralna enota: čit.kart., DVD±RW DL
Priključki: wlan.11g, LAN 10/100, WebCam, USB2.0
Operacijski sistem: FreeDOS
Dodatno: Intel GL40
Baterija: 6 celična
Najbolj me zanima, če se tale lenovotova G530 serija vsaj pribljižno lahko kosa z N500 po kvaliteti, ali je bolj v rangu poceni Acerjev in Tron zadevščin
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jest10 ()

Zheegec ::
To je praktično isto kot N500, samo nima BT in HDMI.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014

relax ::
Lep pozdrav.
Mene pa zanima kaj menite o prenosniku: Toshiba L500 13t
http://il.computers.toshiba-europe.com/...
Cena v Big Bangu je okoli 750 €. Rabil bi ga za študij, splet, kakšno igro.....
hvala za odgovor.
Mene pa zanima kaj menite o prenosniku: Toshiba L500 13t
Cena v Big Bangu je okoli 750 €. Rabil bi ga za študij, splet, kakšno igro.....
hvala za odgovor.

Zheegec ::
700€ je L500-13t...
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014

kater laptop za 850€ max 900€ bi bil best buy (uporabljal bi ga za gledanje filmov, za igre, šolo...)

relax ::
V četrtek je bil v Big bangu še vedno 745 €, danes pa je torej že 699 €.
Torej kaj menite o tem prenosniku:
Torej kaj menite o tem prenosniku:

aja pozabil sem napisat, da 17", kateri bil ?(nekje med 800€ in 900€)....(ne morem se odločit med 15" in 17"...mogoče kak nasvet?)