» »

Kateri prenosnik?

Kateri prenosnik?

Temo vidijo: vsi
««
105 / 662
»»

johan4 ::

Izbiram med tema dvema Toshibama :

Toshiba 1

Toshiba 2

Vbistvu je fora sam v procesorjih, katerega bi vi izbrali, oz. kateri je zmogljivejši?

hvala za odg.
lep pozdrav

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: johan4 ()

Skankulja ::

johan: Iz tega se da približno razbrat kako in kaj. Osebno bi vzel C2D varjanto. Če se ne motim C2D kuri tudi manj štroma in se posledično tudi manj greje.

Backup22 ::

Skankulja ja, tudi tega sem gledal. Prenosnik je super (Lenovo pač;)), ampak je treba še dokupit 1Gb rama, pa garancijo. Moti me samo 6celična baterija. Bom še pogledal malo okrog. Iščem tudi po Avstrijskih trgovinah. Če kdo ve, kje bi se najcenej dobilo kaj dobrega naj prosim pove. Grem geizhalsat ;)
//

emsi ::

Zanima me še se plača počakati z nakupom prenosnika glede na to, da prihajajo novi intelovi procesorji? Se lahko pričakujejo pocenitve trenutnih proc. in v kakšnem obdobju ?
=

kixs ::

Vedno pride kaj novejsega in boljsega... in tako lahko cakas v nedogled ;)

Kupis nekaj za ugoden denar in dovolj dobrega, ko to RES potrebujes.

lp

Mr.G. ::

No,odločitev je padla.
V 2-4 dneh pride HP 8710w z 160 Gb 7200 rpm trdim diskom in vso pripadajočo opremo.

Potl pa da vidim kaj zna nardit.

Lp,

LukaVi ::

Katiro firmo bi mi priporočili, kar se tiče dobre zidelave ter komponent za približno 1300€?
Samo ne Acerja - kolegu vse crkuje(touch pad), škripa...
Kaj pa recimo Dell ali pa Toshiba? Sta ta dva vredu - (hp mi je malo grd...)

Je tale vredu? http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist...
lep pozdrav

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LukaVi ()

Svizec69 ::

Glede kvaliteta izdelave bi jaz reko da je lenovo oz. IBM najboljša izbira. Samo pač, nevem kako ti je kaj oblika všeč... pa tudi za dell vem da so kar fajn skup nareti, s toshibo pa nimam veliko izkušenj, edino baterije vem da nimajo najboljše.

King80 ::

Pozdravljeni,

mene samo zanima, če ima kdo laptop z DVI izhodom in kako je ko se ga poveže na LCD tv ali plazmo, je slika kvalitetna ? Ima kater prenosnik od Toshibe ali Della (lahko tudi IBM) tak izhod da bi ga povezal na LCD tv. V bisvu bi ga preko adapterja DVI->HDMI priklopil na TV.

Lep pozdrav

Zgodovina sprememb…

• spremenil: King80 ()

roli ::

Če misliš uporabljati DVi-HDMI adapter bo slika pri vseh prenosnikih čisto enaka! Tako, da to je zadnja stvar s katero se moraš obremenjevati.

Dokler imaš enako resolucijo, enak kabel... ne bi smelo biti nobene razlike!
http://www.r00li.com

wompaone ::

Jaz pa trenutno gledam nekaj takega

http://www.mimovrste.com/artikel/275008...

Glede na specifikacije se mi zdi cena ugodna, ampak me vseeno zanima še mnenje koga drugega. Ne vem koliko je pomembna firma oz . v čem se bistveno razlikujejo prenosniki različnih firm razen dizajna.

jaz sem tudi gledal tega asusa in me zanima kakšne so kaj baterije pri asusih ? ker fajn bi blo da bi baterija zdržala vsaj 3h, pri brskanju pa takšnih stvareh
=

wompaone ::

Danes se je ta asus x53sr podražil za 30 EUR. zdej je ista cena k v bigbangu

Zgodovina sprememb…

• spremenil: wompaone ()

kingsix ::

Odločam se med nakupom ACER ali TOSHIBA laptopa..

Torej..
Acer
+ cca. 160 evrov ceneje
+ boljšo grafično (mislim da)
+ hdmi out (preko tega bi ga lahko priklopil na moj hd monitor)
+ 5400rpm hdd , medtem ko ima toshiba 4200 rpm (velika razlika?)

Na drugi strani Toshiba. .
+boljši CPU
+glede na firmo, je izdelava kvalitetnejša?..je tudi lažji

Ne vem kako je z baterijo na teh dveh, za Toshibo nisem nikjer zasledil kakšna bi naj bla..

Katerega priporočate ?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kingsix ()

aysd ::

zdravo,

mene pa zanima nasploh kateri so bolsi acer ali lenovo? in kaj pomeni npr. pri lenovo 3000 n200 laptopu dos licenca? al to pomeni de ni zraven windousou al kej druzga? pa se na katere stvari je treba bit najbol pozorn ce rabim laptop za programe, musko pa internet?

hvala, lp

Zgodovina sprememb…

• spremenil: aysd ()

gfighter ::

Če gledaš zgolj strojno opremljenost, Acerji ponavadi za isto ceno ponujajo več, če pa gledaš kvaliteto izdelave, je pa IMHO Lenovo svetlobna leta pred Acerjem...
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput saxum immane mittam

Kavbojc ::

Kolega kupuje prenosni računalnik in sicer bi rad nekaj solidnega do 800 EUR.
Za takšno ceno naj bi imel vsaj 2gb spomina, solidno grafično kartico s TV out, soliden procesor, ter disk velikosti vsaj 120GB.

Zbral sem par ponudb in zanima me za katerega od teh bi se vi odločili? Lahko pa tudi vi poveste kakšno svojo varianto.

1. Prenosnik Intel VBI Compal ANNI HEL 80

2. Prenosnik Lenovo 3000 N100 1,73GHz

3. Prenosnik HP Compaq 6820s 1,46GHz

4. Prenosnik Acer Aspire 5520G

5. Prenosnik Acer Aspire 5520G-5A2G16

Za odgovor se Vam že v naprej zahvaljujem!
lp

bigbug ::

Zanima me kakšna je dejansko opazna razlika med geforce 8600GT in ATI Radeon HD X2600 ?

Mnenje o Acer 7720G z Core 2 duo 2.0, 2GB ram, 500 Gb disk, radeon HD x2600 512MB, 17" 1440X900?
oz
Vbi core 2 duo 2.0, 2Gb ram, 250GB disk, Geforce 8600GT 512MB, 15,4" 1440x900?

Razlika v disku ni bistvenega pomena, bolj me zanima dejanska razlika v grafični kartici? Kje v Lj je možno videti prenosnik z 15,4" 1440x900 monitorjem.....kjerkoli sem pogledal sem našel le 1280x800?

Hvala

LP

15,4 lahko dobiš s 1280 × 800 ali 1680 × 1050 (za 2000€, tudi 1920 × ... ). Poglej kakšne HPje/IBMje.
//

bigbug ::

Dobi se tudi 15,4 z resolucijo 1440x900 injaz bi rad videl v živo tak monitor, vendar prižganega z operacijskim sistemom v trgovini še nisem zasledil.

matejkor ::

pozdravljeni!

odločil sm se za nakup prenosnika. bo prvi in ga še nimam ogledanega.

Rabil bi ga za igranje novejših iger na medium nastavitvah. hočem pa igrati brez trokiranja in štekanja.

zanima me če bi se tak računalnik dalo sestavit do 1000€. moral bi pa biti z dobro baterijo, odporen na kašne udarce da se nebi že ob majnšem udrcu vse polomilo, 17 inch ekan in vse čim bol pač. ker bi ga uporabljal tudi v avtomobilu bi moral dokupiti še napajalnik ki bi ga lahko vklopil v avtu na 12V

na kratko: čim bolši komp za 1000€ za igranje novejših špilov.

hvala za pomoč pri izbiri.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: matejkor ()

mene pa zanima ko majo nekateri prenosniki tipkovnice brez sičnikov pa šumnikou..kok je s tem?? al se da kej zamenjat??

Kupiš si samo nalepke in že imaš šumnike :)

Pa da podam še malo mnenje o Lenovo 3000 N200 2GHz

Včeraj sem ga dobil in prvi vtis je res dober. Gre za različico s Core2Duo 2GHz (7250) procesorjem 160GB rama go 7300 grafično kartico in 2gb rama. No ravno tukaj se je zapletlo. Kupil sem ga preko mimovrste za malo manj kot 1000€. Na spletni strani lepo piše, da ima omenjen model 2gb rama, sam sem pa ga dobil noter samo 1gb. Posledično sedaj, ker je gor prednaložena tudi vista deluje malo počasneje, ampak to je tudi vse kar imam reči čez računalnik.

No glede tega rama me zanima če ima kdo kakšne podobne izkušnje, sam sem jim včeraj že poslal email in opisal težavo, da pač ni 2gb rama ampak 1gb. Kako ponavadi trgovine pristopajo v takšnih primerih? Ker včeraj mi še niso odgovorili in bodo najverjetneje jutri. Bom moral celoten prenosnik poslati nazaj? in da oni to not vstavijo? al obstaja kakšna možnost da mi samo en plošček pošljejo in ga sam vstavim al pa da nesem tukaj v mb v kakšen pooblaščen servis in tam vstavijo. Pošiljanje nazaj ponavadi traja par dni, pa preden še menjajo, bom kakšen teden brez računalnika. Ima kdo podobno izkušnjo? Mogoče celo s mimovrste?

mal sem brskal po netu in si shranil nekaj kompou ki bi mogoče prišli v poštev

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

zanima me če bi bil kateri od teh dober za igranje iger na medium z nč al pa čist mal štekanja
če ni nuben uredu prosim predlagajte drugega za do 1000€ ali pa saj povejte svoje mnenje

hvala

LukaVi ::

Kateri se vam zdi boljši nakup?

Bolje izdelan Dell Inspiration 1520

ali zmogljivejši a slabo izdelan Acer Aspire 7720G, ki ima tudi slabšo baterijo.

Katerega bi kupili vi?
lep pozdrav

gregor ::

Pozdravljeni.

Opazil sem da je na tem forumu govora vecina o notebookih acer, toshiba, hp, dell precej malo pa o ibm-lenovo prenosnikih.
Zakaj ? Ali ne ponujajo dovolj dobrega razmerja price-performance ali je kaksen drug razlog ? Ali niso lenovo prenosniki na vrhu po kvaliteti izdeave ?

Še vedno mi ni jasno kaksna je razlika med resolucijo 1280x800 in 1680x1050, torej kaj pridobim ce imam prenosnik z vecjo resolucijo ?
Ali jo sploh rabim glede na to da 15" ekrani niso ravni veliki ? Torej zakaj dat vec denarja za vecjo resolucijo ?

Ali morda veste za kaksen tuj evropski forum namenjen prenosnikom ? Torej katere forume, strani prebirate pri samoizobrazevanju na podrocju prenosnikov ?

Ali morda kdo ve e-mail naslov lenovo slovenije (na njihovi strani ga ne najdem) oz morda veste ce v bliznji prihodnosti (januar, februr) prihaja kaksna nov rod lenovo prenosnikov oz se obeta obcutna pocenitev dosedanjih modelov.

In seveda na kancu se glede nakupa. Kaj pravite na ta tale prenosnik:

lenovo 3000 n100

Ali je dovolj zmogljiv za internet, office programe, enostavne igre oz ali je bolje nabavit tegale z visjo resolucijo a slabsim procesorjem

r61i

ali morda celo tegale

3000 n200

ali bi bile pri odpiranju IE, office itd velike razklike v odzivnosti med zgoraj navedenimi.

Ali je v tem cenovnem razredu pametno kupit kaksno drugo firmo ? Kateri model ?

Hvala za vase odgovore.

LP

gregor seveda so IBMje kvalitetnejše izdelave. Ampak so zaradi tega dražji in za enak denar, dobiš npr. pri Dellu veliko boljšo konfiguracijo (na račun manj kvalitetnega ohišja, ki pa je še vedno ok). Npr r61i ima star procesor T2330, 3000 n200 je pa že novejši in boljši (tega ravno gledam za nakup), vendar vseeno ni ThinkPad serija ;> . Pod 1200€, se R serije ne splača kupovat, ker za tak denar drugje dobiš T7500+, 2 Gb rama, 8600 GT ali HD2600, 8/9 celično baterijo. Primer

Očitno se je treba odločiti med kvaliteto izdelave in konfiguracijo. Jaz osebno raje vzamem prenosnik z malo slabšim ohišjem in boljšo konfiguracijo, ker me magnezijeva kletka ne pomirja, ko stvari ne delajo dovolj hitro :) Seveda je vse odvisno namere uporabe. IBMji rulajo nad 1200, 1300€... Sem testiral Della Inspiron 1520, in se mi zdi kar dobro narejen (bolje od Acerjev). Toshibe in HPji so tudi super...

Z višjo resolucijo pa pridobiš na delovni površini. To opaziš, če vklopiš Photoshop ali Visual Studio npr.. Tukaj poglej orodno vrstco npr.. Tudi v Officovih programih je razlika.

Jaz bi na tvojem mestu vzel 3000 n200 (je najboljši med temi), ki ima novo generacijo procesorejv, višjo resolucijo...

Edit typo
//

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Backup22 ()

schnobel ::

mene pa zanima oz. ga že en cajt spremlam tale prenosnik TRON M77 DWD.prosim če ga pokomentirate..men se zdi dobra cena za te komponente in 17'' ekran. ali taka grafična podpira igre kova nfs most wanted pes 6..in kaj takega ne novega...???? zanima pa me tut ker router bi bil primeren zraven tega...rabu bi nekej ne prou dragega za surfanje po netu ...nič kaj posebno hitrega...prosim če svetujete...HVALA!!

Kot sem par postov prej napisal sem včeraj dobil ravno tegale Lenovo 3000 N200 kot si dal link. Jaz imam sama pozitivna mnenja, no razen neke napake, ki pa se ne tiče samega prenosnika ampak trgovine, ampak o tem sem že prej. Če pogledam sam prenosnik pa res nimam nobenih pripomb, sicer po dnevu oz. dveh uporabe še ni relevantno govoriti, ampak do sedaj nisem imel nobenih porblemov.

Saj je tu pa tam kak post na forumu, ki omenja Lenovo prenosnik, verjetno je vzrok za to v tem, da so prišli tile Acerji in Toshibe sedaj kar poceni glede na preformance. Tudi DELL je s tem inspironom 1520 imel kar lepo akcijo in je zato bilo govora predvsem o teh, ampak kdor si prenosnik ne kupujem primarno za igre in gleda malo tudi na kvaliteto izdelave se za tele acerje neob zmenil. Dell-i so že fajnampak se tud ne prodajajo tako zelo razen tega inspirona 1520 ki je sedaj naredil bum. Vzrok je tudi v tem, da jih večin aišče prenosnik za igre, pri tem pa Lenovo ni najboljši (pač za tele novejše), starejše delujejo lepo. Pač go 7300 kartica, ki jo ima večina modelov oz. tista Quadro 140 različica, ki je v Thinkpadih pač ni primerljiva s 8600 ali hd2600.

Resolucija se res zelo pozna. Nisem verjel dokler nisem na lastne oči videl in sporbal. Imam tegale n200 s višjo resolucijo in je nebi menjal za nižjo pa če mi ga dajo za 200€ ceneje :D Res stvari se dosti lepše vidijo in ker v prenosnik itak gledaš od blizu ni težav s velikostjo. Pa še delavna površina če mogoe kaj grafično oblikuješ, programiraš... je dosti večja in s tem omogoča lažje delo. Da se osebno prepričaš idi pogledat v kakšno trgovino, recimo bof oz. bigbang, kjer imajo raztavljene primerke z nižjo in višjo resolucijo in si tam poglej zadevo.

Pri surfanju in officih neke velike razlike nebo med temi modeli kot si jih naštel. Sam za prva dva nevem, mi je pa tale tretji res super zadevca. Pa še vse nadgradnje, posodobitve... lenovo opreme potekajo avtomatično, driverje ti avtomatično najde in ponudi za inštalirat, tako da nimaš nobenih skrbi, kje najti kakšne driverje če morebiti zamenjaš OS.

Sam sem bil na podobnem kot ti, ko sem se odločal katerega. Acerje sem odpisal, ko sem slišal mnenja in jih šel osebno sprobat, toshiba je bila kar zanimiva, vendar baterija je res katastrofa in se zelo hitro izprazni. Potem so v tem rangu še nekako ostali HP, Dell in Lenovo. Pri delu me je cenovno navdušil le inspiron 1520, ampak takšnega gamerskega prenosnika nisem potreboval in mi je vsak prišpral evro prišel prav. Potem so ostali le še hp in lenovo. Tukaj pa sem gledal predvsem kakšne 6720 oz 6715b (ki ima tudi višjo resloucijo) in potem je pretehtala predvsem kakovost izdelave in malo tudi cena (ker je tale lenovo malce boljši po preformansu).

Takšna je bila moja odločitev in mi ni žal, kjub temu da še imam neke malenkosti za porihtat, ampak v celoti gledano je to to!

gregor ::

svizec in backup, hvala obema za izcrpne odgovore

dell 1520 sem gledal v big bangu in me nekako ni pritegnil, barva, cudne linije (subjektivno mnenje), pa se cena presega moj budget

kar iscem je konzervativno (klasicno) oblikovano ohisje, mehka plastika, bela barva in podobne zadeve me ne prepricajo

vedno bolj se nagibam k 3000 n200, malo bom se raziskal ampak vsekakor bo to lenovo ali hp.

svizec, kako hitro si bobil notebook od narocila, ali ima ta model samo sledilno plosciso ali tudi "jostick" (rdeci gumb)

hvala
lp

Fizikalko ::

Ne mešat običajnih Lenovo jajc in Lenovo ThinkPad-ov...

Kako pa se vam zdi tale asus
Asus Z53SV
je realno ko piše, da baterija zdrži 3,5ure ?
in ali je že kdo naročal v slovenijo iz notebooksbilliger.de ?
=

sam sem ga naročil še med prazniki zato se je malo zavleklo in sem malo več kot teden dni čakal na njega. Zdaj ob normalenm urniku mislim da je manj. Ne nima joisticka, samo navadni tuchpad, ampak sam večinoma uporabljam externo miško. Če boš naročil pri mimovrste jih opozori, da naj ne pozabijo vgraditi 2gb rama oz. 1gb nadgraditi, da neboš poteil nazaj rabo pošiljat, tako kot nažalost jaz. Ampak niso nič komplicirali, samo poklical sem jih, jim povedal da so pozabli dograditi 1gb rama in so dali na pošto napodtnico da pride poštar po prenosnik in ga lepo jutri odnese. Tak da jaz nimam nobenih komplikacij, edino 3 dni bom brez prenosnika, to pa je tud vse.

Fizikalko@: res je da so thinkpadi razred zase in po kvaliteti in kompaktnosti daleč najboljši, ampak za ta cenovni razred je 3000 serija tudi med boljšimi če ne celo najboljša vsaj kar se tiče izdelave in komaktnosti. Pač thinkpad ni, kar za takšno ceno tudi ni mogoče pričakovati. Izdelava je definitivno boljša kot pri hp-jih istega cenovnega razreda, za dell nebom trdil, ker sem imel samo par minut ga čas sprobat, ampak to je itak že en cenovni rang višje ni več v tem bugetu.

mene pa zanima če se velik pozna med AMD Turion™ 64 X2 TL60 2.0 GHz al pa AMD Turion™ 64 X2 GOLD TL-64 Gold-CPU in ntel Core2 Duo T7300 2.0GHz

Zgodovina sprememb…

• spremenil: matejkor ()

vsaj kšn

Evo tukaj sem našel eno primerjavo pa neke teste teh cpu-jev CPU kot vidim so inteli v prednosti + tega da se preverjeno kar precej manj grejejo, kar je sploh pri prenosnikih fajn.

Bo41 ::

Je to vredno 600 € ?

RAČUNALNIK PRENOSNI FSC PA 1538 AMD TURION64 XW
LCD 15.4"TFT WXGA, 1280 x 800 CriystalView
AMD Turion64 X2 TL52
DVD+RW+RDL
1GB DDR2 533
160GB 5.400 rpm SATA
nVidia GeForce Go 7400
2 x zvočnik, 1 x mikrofon
4x USB 2.0
1x VGA, 1x DVI-I, 1x S Video out
1x Fire Wire
1x ExpressCard slot (34/54)
4-in-1 čitalec kartic SD/MS/MMC/MSPRO
1x Audio-in (line-in/mikrofon)
1x Audio-out (line-out/slušalke)
1x LAN RJ-45
1x modem RJ-11
1x napajalnik
vgrajen modem 56K, V.92,
LAN 10/100 Mbps
WLAN Intel 802.11 b/g

ThinMan ::

Odločam se med dvema firmama Toshiba in Dell.

Kaj bi svetovali. V oko so mi padli naslednji izbranci. Pri enih je treba še dokupit kaj (licenčni OS, garancija na 3 leta, 1gb rama). Ampak pustimo zdaj to. Kaj bi svetovali :

1. Toshiba Tecra A9-12P

2. Dell Vostro 1400 N (5126)

3. Dell Inspiron 1520 (5176) črn

Okolje delovanja poslovno - brez igric; programska oprema ki bo laufala gor: Adobe, Corel, Pinnacle, CAD programi

Tist ki mi prav svetuje dobi nagrado.

lp,
TM
----
"We may not be able to control the wind, but we can always adjust our sails"

Mr_Globus ::

Punca namerava kupit prenosnika. Sicer bi vedu kaj kupit, ampak ona hoče met v njemu še kamero in vgrajen mikrofon. Kaj priporočate? Cena nekje do 700evrov

JamesQ ::

Lepo pozdravljeni.

ThinMan.... torej kupuješ poslovni računalnik za določene poslovne aplikacije in verjetno potrebuješ baterijo, ki zdrži dolgo, močan procesor in vsaj 2GB pomnilnika.
Vsi našteti prenosniki imajo enak procesor in enako velikost velikost zaslona 15.4", torej iščeš prenosnik s tako velikostjo zaslona.
Cene vseh treh prenosnikov se gibljejo od 1100 do 1200 EUR.

Dell Vostro 1400N ima šibko baterijo(6 celično), 3 letno garancijo in relativno dobro grafično kartico, a ima zaslon manjše ločljivosti.

Toshiba Tecra A9-12P ima integrirano grafično kartico,zaslon večje ločljivosti, solidno baterijo in 3 letno garancijo.

Dell Inspiron 1520 ima dobro baterijo (9 celično), zaslon velike ločljivosti, zelo dobro grafično kartico, ampak ima enoletno garancijo, ki se jo da nadgraditi v Big Bangu na tri leta z doplačilom, če ga tam kupiš.

Svetujem ti, da si greš vsakega od prenosnikov dobro ogledati v živo, jih malo sprobati in se nato odločiti. Dobro premisli, kaj vse boš z njim počel.

Moje subjektivno mnenje pa je, da se odločiš za Dell Inspiron 1520 s doplačano 3 letno ganarcijo, kar te pride malo več kot 1200 EUR, torej približno 1220 EUR.

Lahko pa si ogledaš tudi HP 8510P in 8710P, ki pa sta nekoliko dražja(1300-1400 EUR), a sta že na pogled videti resnejša.

Upam, da sem ti bil v pomoč.

Srečno pri nakupu.

LDŽ

ThinMan ::

Sem se odločil za Tecro. Videl sem kako izgleda Dell in Toshiba, pa me je slednja bolj navdušila.

Vseeno hvala za nasvet.

lp,
TM
----
"We may not be able to control the wind, but we can always adjust our sails"

King80 ::

Všeč mi je tale SONY VAIO VGN-FZ21M, ampak kot vidim da gonilnikov za Windows XP ne obstajajo in me zanima ali ima kdo kake izkušnje s tem da je dal od drugih Vaiov gonilnike in je stvar delovala ?

mene pa zanima ce je lenovo 3000 n200 primeren za internet,filme, programe( word, adobe, glasbeni prog.)??

Bramac ^^ ::

pozdravljeni!

Zanima me, če se baterija kvari če je prenosnik veliko večino časa priklopljen direktno na štrom. Se prav, napajanje rač. poteka prek baterije ali se bateriji izogne? Uporabljam Toshibo serije A210. Recimo, da pa bi imel baterijo izven prenosnika, ko je le ta priklopljen preko direktnega napajanja, ko bi jo pa rabil pa bi dal noter pa spet ni dobro ane, ker če se polna baterija dolgo ne rabi tut ni dobro, je tko?

globe ::

Všeč mi je tale SONY VAIO VGN-FZ21M, ampak kot vidim da gonilnikov za Windows XP ne obstajajo in me zanima ali ima kdo kake izkušnje s tem da je dal od drugih Vaiov gonilnike in je stvar delovala ?

http://www.vaio-link.com/os/xp/downgrad...

na tej strani nej bi bli driverji za downgrade za vse modele. tut sam razmisljam o tem prenosniku, porocaj ce ti je uspelo in ce bo vse delovalo

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: globe ()

Ima kdo kakšne izkušnje z Nexoc prenosniki ? kakšna je kaj kvaliteta ohišja
=

ka adapter je vsebovan v paketu pri laptopih al ga je treba dodatno kupit??al je to pac odvisn od usazga modela posebi??

Zgodovina sprememb…

• spremenil: aysd ()

Jackass ::

Bramac ^^: Jaz nikoli nimam baterije notri kadar imam prneosnik priključen na štrom, razen, kadar jo polnim. Namreč ne vem zakaj, ampak se dogaja, da se baterija sprazni za kakšen % ali dva in jo potem seveda takoj nafila nazaj do 100%. Kakšen mesec sem jo imel skos v prenosniku in sem izgubil približno 2% kapacitete (glede na podateke o kapaciteti, ki jih vidm v ThinkPad-ovem Power Managerju).
jAcKaSS

IVo ::

Kaj mislite o teh MSI prenosnikih?

Zheegec ::

Katerih MSI prenosnikih? :D
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
««
105 / 662
»»