Forum » Elektrotehnika in elektronika » Adapter za volan
Adapter za volan
Mirko5 ::
Pozdrav;
Imam volan Thrustmaster Force Feedback Gt na posojo, vendar nima ac adapterja, ker ga je lastnik izgubil. Pravtako ni zraven nobenih navodil, tudi na uradni strani Thrustmasterja jih nisem nasel. Doma imam univerzalni adapter, katermu lahko spreminjam voltazo do 12v, in ko sem ga uporabil na 12v je volan delal. Sedaj me pa zanima ali lahko gre kaj narobe s tem adapterjem? Ali se bolje, ima kdo prav taksen volan in bi bil dober ter prebral na svojem adapterju specifikacije. Hvala
Imam volan Thrustmaster Force Feedback Gt na posojo, vendar nima ac adapterja, ker ga je lastnik izgubil. Pravtako ni zraven nobenih navodil, tudi na uradni strani Thrustmasterja jih nisem nasel. Doma imam univerzalni adapter, katermu lahko spreminjam voltazo do 12v, in ko sem ga uporabil na 12v je volan delal. Sedaj me pa zanima ali lahko gre kaj narobe s tem adapterjem? Ali se bolje, ima kdo prav taksen volan in bi bil dober ter prebral na svojem adapterju specifikacije. Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri volan (plus pledala in menjalnik)?Oddelek: Kaj kupiti | 2534 (1521) | borutz |
» | volan za PCOddelek: Kaj kupiti | 3392 (3039) | Buggy |
» | Kateri volan za računalnik kupiti ?Oddelek: Kaj kupiti | 5849 (5132) | ABX |
» | VolanOddelek: Kaj kupiti | 2587 (2120) | borchi |
» | Volani???Oddelek: Kaj kupiti | 1257 (1120) | teac |