Forum » Kaj kupiti » LITEON CD-RW vs TEAC
LITEON CD-RW vs TEAC
tropinovec ::
kupujem novega pekača... ima že kdo kakšne izkušnje z LITEON-om 16x10x40.
prodajajo ga za cca 35.000 sit.
za približno enak znesek lahko dobim (novega seveda) TEAC-a 16x10x40, za katerega menim, da bi bil boljši nakup..
prosim še lastnike TEACO-v za izkušnje...
prodajajo ga za cca 35.000 sit.
za približno enak znesek lahko dobim (novega seveda) TEAC-a 16x10x40, za katerega menim, da bi bil boljši nakup..
prosim še lastnike TEACO-v za izkušnje...
Boky ::
Definitivno Teac. Sam sem lastnik starega Teac-a 55s (4speed), ki je po moje ze vsaj 1500 cd-jev zapekel. Seveda se vdno dela kot prvi dan, ko sem ga nabavil.
tha_man ::
Čljovek, za isto ceno bi pel ti LiteOn kupovat!? Jaz imam teacov cd-rom že 6 let, pa je še vedno eden najboljših pogonov (čeprav ne najhitrejših - samo 6x). Kakega pol leta pa sem tudi lastnik Teacovega 12x pekača, ki deluje krasno.
Saj ne rečem, mogoče je LiteOn dober, ampak Teac je pa *sigurno* dober.
Saj ne rečem, mogoče je LiteOn dober, ampak Teac je pa *sigurno* dober.
(c) 1982 Sinclair Research Ltd
Zzzzzzz ::
Jst sem imel Liteona 16/10/40 in meni je bil kar v redu. Snemal je na vse, podpira vse (tudi RAW in CD-Text, pa BurnProof) ...
Dokler mi ni v pogonu razsul enga CD-ja v zvezdni prah. Upam da to ni bil kriv pogon (pr računalniku je bla moja sestra in kdo ve kaj je delala s CDjem ko ga je stavla notr).
To da pogon razsuje CD v zvezdni prah sem že videl: Pr prjatlu je navaden CD pogon star nekaj dni sesu original CD od win98 . In to je blo na računalniku, kupljenem v Comingu!!! Zgleda da se take stvari tudi dogajajo in sem dobil glih tisto stotinko procenta z napako. Dobro da ni bil moj razsut CD kaka težko priborjena kopija... Na srečo je bilo le 160 MP3-jev.
Zdej pa čakam da mi dajo novga.
Dokler mi ni v pogonu razsul enga CD-ja v zvezdni prah. Upam da to ni bil kriv pogon (pr računalniku je bla moja sestra in kdo ve kaj je delala s CDjem ko ga je stavla notr).
To da pogon razsuje CD v zvezdni prah sem že videl: Pr prjatlu je navaden CD pogon star nekaj dni sesu original CD od win98 . In to je blo na računalniku, kupljenem v Comingu!!! Zgleda da se take stvari tudi dogajajo in sem dobil glih tisto stotinko procenta z napako. Dobro da ni bil moj razsut CD kaka težko priborjena kopija... Na srečo je bilo le 160 MP3-jev.
Zdej pa čakam da mi dajo novga.
tropinovec ::
dobiš ga pri ANNI d.o.o. ljubljana tel. 01 583 99 99 za 34.600 sit!!
pri mentisu (mb + dravograd) za 34.100 sit , če ga naročiš preko internetne prodaje , (pa še stroškov dostave ne računajo) klikni
pri mentisu (mb + dravograd) za 34.100 sit , če ga naročiš preko internetne prodaje , (pa še stroškov dostave ne računajo) klikni
Daishi ::
Liteon dela, Teac dela !
Kar se tice imena firme pa je Teac bolj zvenec.
Za namecek se bomboncek : Teac je precej tezji od Liteon-a
( da povem se kaj resnega : imel sem Teac CDR 4x, 6x, 8x in sedaj imam CDRW 16x10x . . . vsi so delali brezhibno )
( seveda so bili vmes tudi Plextorji pa Waiteci pa tud Liteon 16x )
Kar se tice imena firme pa je Teac bolj zvenec.
Za namecek se bomboncek : Teac je precej tezji od Liteon-a
( da povem se kaj resnega : imel sem Teac CDR 4x, 6x, 8x in sedaj imam CDRW 16x10x . . . vsi so delali brezhibno )
( seveda so bili vmes tudi Plextorji pa Waiteci pa tud Liteon 16x )
Uros - Essedi Gorica
ICQ No.: 56362066
ICQ No.: 56362066
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Kakšni so kej Lite-Oni?Oddelek: Kaj kupiti | 1733 (1360) | whatson |
» | Kateri 24x Snemalnik ?Oddelek: Kaj kupiti | 1574 (1255) | lukslo |
» | Ko vam v CD-ROM-u raznese CD...Oddelek: Novice / Optične enote / mediji | 2031 (2031) | Brane2 |
» | Kater CD-RW mi priporočate do cca 30kSIT?Oddelek: Kaj kupiti | 1908 (1443) | Boky |
» | CDRW- ?Oddelek: Kaj kupiti | 1408 (990) | [DrAc0] |