Forum » Strojna oprema » mx3100 ne deluje kot bi moral
mx3100 ne deluje kot bi moral
madicho ::
HHHHHHHHHEEEEEEEEEELLLLLLLLLLPPPPPPPPPPPP PPPPPPPPLLLLLLLLLIIIIIIIIISSSSSSSS!!!!!!
prej sem imeu enga BTC-jevga miša k je mu 5 tipk, dve od teh so bil za naprej pa nazaj, če sem naprimer brskau po netu in delovalo je v vseh programih.
sedaj sem si pa kupu mx3100, problem je v tem da tipke naprej in nazaj (ne na tipkovnici ne na mišu) ne delujejo v vseh programih: v internet explorerju deuje, v mozili ne deluje
mi zna kdo pomagat d mi bo tud v mozili deloval???????????
prej sem imeu enga BTC-jevga miša k je mu 5 tipk, dve od teh so bil za naprej pa nazaj, če sem naprimer brskau po netu in delovalo je v vseh programih.
sedaj sem si pa kupu mx3100, problem je v tem da tipke naprej in nazaj (ne na tipkovnici ne na mišu) ne delujejo v vseh programih: v internet explorerju deuje, v mozili ne deluje
mi zna kdo pomagat d mi bo tud v mozili deloval???????????
madicho ::
ful tenks ej.
mam še en problem. na tipkovnici ni bližnjice za izkolp računalnika in do mojega računalnika.
kdo ve mogoč kako bi pršel do teh dveh ukazov?
mam še en problem. na tipkovnici ni bližnjice za izkolp računalnika in do mojega računalnika.
kdo ve mogoč kako bi pršel do teh dveh ukazov?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Digitalno potrdilo, spletna bankaOddelek: Pomoč in nasveti | 2414 (2060) | Invictus |
» | kombinacija tipk alt+v ne delataOddelek: Pomoč in nasveti | 6078 (5792) | sharkey |
» | Linux Mint 12 zunaj, ponuja dobro staro gnome izkušnjoOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 15005 (11091) | Icematxyz |
» | IE8 proti avast-u?Oddelek: Programska oprema | 1489 (1274) | Duhec |
» | star rečunalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1291 (988) | bluefish |