Forum » Strojna oprema » USB Storage problem
USB Storage problem
pblaz ::
za zrihtat mam pc, ki ima to težavo, da ko zazna usb storage device (disk, usb ključ, fotoaparat .....) se comp obesi - fukne ven blue screen (NO_MORE_IRP_STACK_LOCATIONS). drugače usb deluje normalno. sistem je windows xp.
poskusil sem že dosti stvari, kar sem našel na googlu, ampak še vedno ne dela. windowsov se mi ne da ponovno inštalirat, ker morem potem prekopirat vse fajle in vse programe še enkrat inštalirat
poskusil sem že dosti stvari, kar sem našel na googlu, ampak še vedno ne dela. windowsov se mi ne da ponovno inštalirat, ker morem potem prekopirat vse fajle in vse programe še enkrat inštalirat
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | windows inštalacija problem!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1879 (1449) | tone 45 |
» | Nov prenosnik med inštalacijo ne zazna ssd diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 5616 (4640) | solatko |
» | Windows 7 ultimate error 0xc0000225Oddelek: Pomoč in nasveti | 2495 (2242) | He-Man |
» | Po instaliranju USB Debug PC ne zazna android napraveOddelek: Pomoč in nasveti | 2123 (1975) | WinXP |
» | Kako inštalirati Win7 (legal) na Free Dos (brez DVD)Oddelek: Pomoč in nasveti | 3610 (3235) | johanblond |