Forum » Programska oprema » Nero
Nero
J`Mavr0 ::
Lp!
Ker sem novi in ker prvic pisem bi kr temo odpr...
Imam težavo pri zapisovanju .iso formata na cd. V Nerotu mi javi da "The enterd block size does not correspond to the image lenth. the block size may be wrong. do yu want to correct the value or ignore the problem?
Potem pa je opcija correct pa ignore...
Pa sem probal ignore pa mi zapis zapece, sam ni nobenega faila gor na cd?
Je kakšna možnost da spremenim iz .iso v drug format. Imam pa MS Office 2004.
Help!
Hvala v naprej!
Jernej
Ker sem novi in ker prvic pisem bi kr temo odpr...
Imam težavo pri zapisovanju .iso formata na cd. V Nerotu mi javi da "The enterd block size does not correspond to the image lenth. the block size may be wrong. do yu want to correct the value or ignore the problem?
Potem pa je opcija correct pa ignore...
Pa sem probal ignore pa mi zapis zapece, sam ni nobenega faila gor na cd?
Je kakšna možnost da spremenim iz .iso v drug format. Imam pa MS Office 2004.
Help!
Hvala v naprej!
Jernej
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
kihc ::
Al pa probi deamon tools, programcek, ki ti omogca da sliko beres kar iz diska (ce ne rabis nujno pect prisparas na cdjih), pa tud kopiranje na cd je povsem enostavno.
x
J`Mavr0 ::
Re:
Sem že imel pred tem deamon manager, sam ni prepoznal .iso formata Office ko sem si jih dol potegno... v glanem smo druge dol potegnili
lp;
Jernej
Sem že imel pred tem deamon manager, sam ni prepoznal .iso formata Office ko sem si jih dol potegno... v glanem smo druge dol potegnili
lp;
Jernej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako spraviti vso kolekcijo DVDjev na en medijOddelek: Zvok in slika | 1501 (1181) | zrataj4201 |
» | iso fileOddelek: Programska oprema | 2330 (2122) | basinc |
» | Image če imaš na voljo samo *.BIN datoteko, brez *.cueOddelek: Programska oprema | 2228 (2061) | Venturer |
» | Velikost slotech01a.isoOddelek: Operacijski sistemi | 833 (675) | HudPes |
» | ISO file - Kako zapect na CDOddelek: Programska oprema | 1660 (1535) | frudi |