Forum » Kaj kupiti » pomoč pri nakupu prenosnika
pomoč pri nakupu prenosnika
NemecRok ::
Zdravo!
V kratkem nameravam kupiti prenosni računalnik, vendar ne vem na kaj moram najbolj paziti pr nakupu, zato bi vas prosu, da bi mi svetovali z vašimi nasveti!
Za prenosnik sm pripravljen odšteti do 300.000sit
Zanima me tudi kako je glede hercu, k eni jih majo full velik pa so naprimer dokaj poceni....drugi pa malo in so zelo dragi...vem da to ni glavno merilo, ampak vseen me zanima.
LP
Švaba
V kratkem nameravam kupiti prenosni računalnik, vendar ne vem na kaj moram najbolj paziti pr nakupu, zato bi vas prosu, da bi mi svetovali z vašimi nasveti!
Za prenosnik sm pripravljen odšteti do 300.000sit
Zanima me tudi kako je glede hercu, k eni jih majo full velik pa so naprimer dokaj poceni....drugi pa malo in so zelo dragi...vem da to ni glavno merilo, ampak vseen me zanima.
LP
Švaba
Toshiba Satellite Pro A300-1NT
SepoX ::
Malce pošrolaj na spodnje teme. Že ene 10 folka je isto spraševalo, mogoče najdeš odgovor. Če pa ne, se boš vsaj izobrazil kako postavljati vprašanja.
Kolikor si nam informacij dal, ti lahko priporočimo 30 ali več notebookov
Kolikor si nam informacij dal, ti lahko priporočimo 30 ali več notebookov
mtosev ::
Kaj pa pričekuješ od prenosnika?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Geo ::
Ce pricakujes hitrost, nizko ceno in ne glih taksno kvaliteto kot pri recimo Dell-ih potem kupi tronote...
Ce pa hoces res kvaliteto pa kupi DELL ali pa recimo HP.
Ce pa hoces res kvaliteto pa kupi DELL ali pa recimo HP.
SHIT!!! I did it again...
NemecRok ::
Ja rad bi da bi ta prenosnik mev vsaj 60GB disk,512MB rama...grafična ni ne vem kako zelo pomembna ker ne mislim igrat igrc...bolj važno mi je to, da bi biv zmogliv, brezhiben ter kakovosten.
Sam ravno ne vem na kaj moram bit pri prenosnikih še posebej POZORN, zato bi vas prosu, da mi poveste za te stvari, na katere naj bi še posebej pazljiv pri nakupu.
Rad bi tudi, da bi ta prenosnik biv od bolj priznane firme...HP,IBM,DELL....
Kot sm že omeniv sem za prenosnik pripravljen odšteti okoli 300.000sit mogoč še kakšnga čuka več
LP
Švaba
Sam ravno ne vem na kaj moram bit pri prenosnikih še posebej POZORN, zato bi vas prosu, da mi poveste za te stvari, na katere naj bi še posebej pazljiv pri nakupu.
Rad bi tudi, da bi ta prenosnik biv od bolj priznane firme...HP,IBM,DELL....
Kot sm že omeniv sem za prenosnik pripravljen odšteti okoli 300.000sit mogoč še kakšnga čuka več
LP
Švaba
Toshiba Satellite Pro A300-1NT
mitjaje ::
Če ti grafika ni pomembna, potem lahko kaj takega link + doplačilo za 3 leta garancije (cc. 30k IST) in te pride vse skupaj 310k SIT.
ps: Na spletu si sam preberi kaj je to tehnologija centrino, procesor Intel Pentium Mobility (oznaka PM) in preberisi si še kaj o novejši tehnologiji Sonama - naslednik centrino tehnologije (ta prenosnik ima že to novejšo tehnologijo)
ps: Na spletu si sam preberi kaj je to tehnologija centrino, procesor Intel Pentium Mobility (oznaka PM) in preberisi si še kaj o novejši tehnologiji Sonama - naslednik centrino tehnologije (ta prenosnik ima že to novejšo tehnologijo)
www.ultrasplet.net
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mitjaje ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri prenosnik je pravi zame? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 16794 (7755) | Seb4 |
» | nakup prenosnika (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7676 (6160) | Jan987 |
» | računalnik za okoli 100.000sit??Oddelek: Kaj kupiti | 2283 (1887) | Jan987 |
» | Laptop kot WorkstationOddelek: Kaj kupiti | 1969 (1758) | Vanquish |
» | LAPTOP nakupOddelek: Kaj kupiti | 1912 (1480) | EjTi |