» »

Višja uvrstitev v iskalnike

Višja uvrstitev v iskalnike

beta2000 ::

:\
zanima me če mi kdo lahko pomaga do programa ki ti uvrsti tvojo spletni stran na najvišje mesto na spletnih iskalnikih. Problem je v tem da ga je kolega probal 30 dni brezplačno nato ga je zbrisal ker ni hotel plačati za licenco. Baje je bil zelo uspešen. Sedaj se ne spomni kdo ga je tržil. Rad bi prišel do tega programa.
LP Beta200
  • polepsal: Primoz ()

Baja ::

beta2000 ::

:\ kaj to pomeni:\
LP Beta200

Zgodovina sprememb…

  • polepsal: Primoz ()

mte ::

to pomeni da le ne moreš kar povlečt nekega programa ki ti bo vse sam naredil, moraš le poznati vsaj osnove teh stvari, (x)htmlja ipd in se malce poglobiti. Kajti računalnik sam po sebi je ravno toliko pameten kolikor je pameten tisti ki ga uporablja - zna le avtomatizirati določene zadeve. Tako ti noben program ne bo nadomestil tistega kar lahko sam napišeš in ti lahko naredi tudi več škode kot koristi če nimaš pojma o čem se gre.
Poleg tega moraš najprej poskrbeti za DOBRO vsebino. Če je ta pogoj izpolnjen, je velika verjetnost da bo že sama od sebe uvrščena visoko. Po drugi strani zakaj pa bi umetno višal uvrstitev neke slabe vsebine? Da bi zadovoljil svoj ego? hmm..
Tretja stvar je - zamisli si da bi vsi uporabljali ta "magični" program. Kaj bi se zgodilo? A bi vsi bili na prvem mestu?
Zakaj obstajajo potem piloti čeprav ima že skoraj vsako letalo avtopilota?
lp

Goldee ::

mte kako je pa s to foro da bi recimo na svoji spletni strani imel eno stran kjer bi pisalo samo Matej od zacetka do konca strani?
bi to kaj pripomoglo ce bi potem u najdi.si napisal Matej?
kar neka ideja-sam prasam?
glede na kaj pa ustvarijo kritetij ti iskalniki?

lp

mte ::

6oldee hmm kolikor sem jaz bral so novejši iskalniki precej odporni na kakšne čudne neutemeljene poskuse višanja uvrstitev. Sedaj niti ne upoštevajo več meta keywords taga ker se s tem da lepo zlorabljat stvari. Baje je posebej google precej strog. Tvoja ideja mislim da ni kaj prida ker iskalniki upoštevajo linke IZ in NA tvojo stran. Če na tisti strani nimaš nobenega linka drugam, to ni dobra ideja. Druga stvar je redno posodabljanje vsebine, kar pomeni več obiskov search bota, kar verjetno pripomore tudi k višji uvrstitvi. Uporaben je recimo tudi meta description tag (po mojih izkušnjah je najbolje brez kakih lang atributov), na splošno je pomemben tudi title tag (nekje sem našel celo študijo kako je najbolje oblikovati naslov), itd.
Kar se tiče drugih kriterijev ima vsak svoje - nekateri so bolj strogi, nekateri manj itd.. najbolje da odpreš en link na drugo temo ki je malo bolj zgoraj, tam imaš nekaj povezav do kriterijev od najdi.si, pa še ena uporabna povezava.
google ima priporočila tule.
verjetno imajo priporočila napisana tudi drugi iskalniki vendar se vanje nisem poglabljal.
lp

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mte ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Web page-ključne besede ?

Oddelek: Izdelava spletišč
111354 (1176) bluefish
»

kako deluje google (iskanje) in kako najdi.si

Oddelek: Pomoč in nasveti
810094 (9824) Ethical
»

Čimbolj neboleča predelava strani

Oddelek: Izdelava spletišč
313161 (2052) R33D3M33R
»

Boljša pozicija internet strani v iskalnikih

Oddelek: Izdelava spletišč
91882 (1132) S4ul3
»

Nov članek: Spam, spam, spam

Oddelek: Novice / Nova vsebina
153664 (3664) Bakunin

Več podobnih tem