Forum » Omrežja in internet » Linux in siol ADSL
Linux in siol ADSL
boroborch ::
Helou
Zadn tedn si razbijam glavo (oz. bolš rečen: matram učke na forumih), de bi prepriču Linuxe v uporabo ADSL. Pa mi nekak ne uspe. Mogoč kdo ve, če obstajajo kakšne posebnosti pri nastavitvah al sm sam js rahlo nespretn.
Pa ne me vprašat, ktere linuxe mam, ker sm stvar preizkusu na Fedori, RedHatu, Pingotu, trenutno pa se ukvarjam z Yoperjem.
P.S. YOPER se splača probat.
Zadn tedn si razbijam glavo (oz. bolš rečen: matram učke na forumih), de bi prepriču Linuxe v uporabo ADSL. Pa mi nekak ne uspe. Mogoč kdo ve, če obstajajo kakšne posebnosti pri nastavitvah al sm sam js rahlo nespretn.
Pa ne me vprašat, ktere linuxe mam, ker sm stvar preizkusu na Fedori, RedHatu, Pingotu, trenutno pa se ukvarjam z Yoperjem.
P.S. YOPER se splača probat.
hitcher ::
fedora - redhat in njemu podobni imajo simple ukaz:
adsl-setup kjer nastaviš parametre (uporabniško ime/geslo, naj se ob bootanju starta in ostale neumnosti :)
potem pa samo za start:
adsl-start
za stop pa
adsl-stop
simpl as pasulj
adsl-setup kjer nastaviš parametre (uporabniško ime/geslo, naj se ob bootanju starta in ostale neumnosti :)
potem pa samo za start:
adsl-start
za stop pa
adsl-stop
simpl as pasulj
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ubuntu ali kubuntu?Oddelek: Operacijski sistemi | 2388 (1963) | Mitja358 |
» | Fedora Core 6 in netOddelek: Operacijski sistemi | 1288 (996) | CoolMike |
» | Kater linux je to?Oddelek: Operacijski sistemi | 1974 (1438) | cryptozaver |
» | Kateri linuxi so najboljši za uporaboOddelek: Operacijski sistemi | 2243 (1736) | mte |
» | Major Linux distribucijeOddelek: Operacijski sistemi | 1273 (1206) | borchi |