» »

pingo+net

pingo+net

Husqvarna ::

inštaliru sm pingota. zdej mam pa problem ker ne znam neta naštimat. ne vem a bi mogu kake driverje gor dat??? sm čisti noob na linuxu. mam pa asusa wl500g pa canyon sprejemnik
aja pa mam 2 OS gor xp+pingo, zdej mi pa pokaže meni da zaženem pingota al pa other, sam ko dam other nikamor ne pride, sploh pa ne v xp-je??? ve kdo za kako rešitev? nism pa povozu xp-jev k sm drugam inštaliru. v glavnem tud kak članek bi bil ok, al pa kak vodnik....
hvala

bamfy ::

ziv tud jst sm noob v linuxu
ampak problem z tem da winsov ni blo sm pa imeu, to pa zato ker ce ne nastavis vsega prav ko delas razdelke za pingo (particije), ti le ta gladko povozi in zradira winse.
se mi je zgodil 2x, to se je najverjetneje tud teb zgodl, zauci
kaj nardit? se enkat naloz winse pol pa pingota cez(tokrat ne uporabi nastavitve naj zasede ves razpolozliv prostor-tle sm se vsaj jst zaj.. ker sm pac mislu da se nanasa samo na tist fizicen disk k sm mu ga dolocu ampak on se je bastrd polastiv se tadruzga...)
morm rect da pinga ne uporablam(ker mi kljub temu sa vpisem administratorsko geslo ne prizna vseh admin pravic WTF?), mam pa nalozenga, nastimat internet ni tezko se cist tocn ne spomnm ampak pobrski mal pa bos najdu vpises ip pa geslo pa upor ime pol se ti pa sam prjav, in ze ob zagonu pinga dela internet, kar se mi zdi fino ker v winsih mors zmeri kliknt prijavi...
gud luk
ce ti rata administratorske reci rest se priporocam
takisto za nalozit gonilnike za graficno (sm zamenju nvidio za radeona )- se zdej pingo zazene samo v tekstovnem nacinu- kuko hudimana tekstovno nalozim gonilnike?
lp
wtf?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pingo 3.0 in internet

Oddelek: Operacijski sistemi
91385 (1276) NEO_
»

ntfs in linux? (strani: 1 2 3 )

1006787 (5331) SkIDiver
»

Linux in popolni zacentik...

352012 (1502) cbelica
»

Linux čudni problemi z novim računalnikom

111008 (906) @ljash
»

PINGO 2.0 & FX5600 MEGA problem (strani: 1 2 )

795640 (4866) marsovec gugu

Več podobnih tem