Forum » Omrežja in internet » Pomoč ADSL
Pomoč ADSL
PIII850 ::
Pozdravljeni!
Doma imam ADSL modem in tisti cd od siola. Jz pa ne zelim ,da bi si instaliral kaj iz tistega cdja, ampak vem, da sem ze enkrat to naredil brez njega in da je zadeva delovala povsem normalno, vendar sem pozabil kako
hvala
Doma imam ADSL modem in tisti cd od siola. Jz pa ne zelim ,da bi si instaliral kaj iz tistega cdja, ampak vem, da sem ze enkrat to naredil brez njega in da je zadeva delovala povsem normalno, vendar sem pozabil kako
hvala
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
Opkow ::
raspppoe
Ce imas XP ali vec, imas v sistemu samem to funkcijo. Pod network and dial-up connection.
Kako tocno se nastima, pa ne vem, ker imam W2K.
Ce imas XP ali vec, imas v sistemu samem to funkcijo. Pod network and dial-up connection.
Kako tocno se nastima, pa ne vem, ker imam W2K.
Myth ::
Uporabnik PIII850 ima še en problem. Bom kar kopiral vprašanje.
----
Problem je sledeči. Ko se hočem z mašino prijavit na net direkt preko calisto modema,se mi računalo resetira. Če pa dam vmes ruter in na ruter vzpostavim povezavo z netom preko LAN pa mi zadeva deluje?? Kaj moram narediti? Ni to mal čudno, da če bi bla mrežna hin ne bi delalo v nobenem primeru??
Upam da mu zna kdo pomagat.
----
Problem je sledeči. Ko se hočem z mašino prijavit na net direkt preko calisto modema,se mi računalo resetira. Če pa dam vmes ruter in na ruter vzpostavim povezavo z netom preko LAN pa mi zadeva deluje?? Kaj moram narediti? Ni to mal čudno, da če bi bla mrežna hin ne bi delalo v nobenem primeru??
Upam da mu zna kdo pomagat.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
Alexius Heristalski ::
Je tako težko poklicat na Siolovo pomoč? Zakaj pa misliš, da jo plačuješ?
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Msn messenger 7.5 ne delujeOddelek: Omrežja in internet | 4600 (2165) | amigo_no1 |
» | Šeenkrat težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 1847 (1223) | frost666 |
» | grafična agp?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1010 (1000) | migaj |
» | ženski orgazem - brez truda ;)Oddelek: Loža | 5342 (3915) | BigWhale |
» | Joystick dela v Win ME ne dela v Win XPOddelek: Pomoč in nasveti | 841 (788) | Muflon1 |