» »

Tezave z internetno povezavo

Tezave z internetno povezavo

xcsd ::

No uglavnem takole je. Nevem kako se je zgodilo samo kar naenkrat je začelo se to vse čudno :

Enkrat zaženem računalnik in mi dela vse, msn zažene uredu se lepo loginam, po netu lahko surfam, igre grem lahko prek neta igrat, use pač lepo in prav.
Enkrat pa zaženem računalnik, pa na internet sploh ne morem : zaženem firefox, pa mi napiše da google. Com cannot bi found al neki... Kot, da nimam povezave, msn noče zagnat, kao, da nimam povezave. Potlej grem v all seeing eye (program k najde serverje iger) mi tut napiše, da ne najde povezave al neki podobnega... Uglavnem :|
včasih mi pa v all seeing eye vse lepo refresha, najde serverja in špilat grem lahko, prek neta in na msn se pa nemorem logirat spet kot, da nimam povezave internetne nicjasno. Gif
z ad-aware sem pregledu, z microfost antispyware sm pregledu, z xoftspy sm pregledu, z avast sm pregledu vse cel disk in najdu samo par cookijev okuženih k so bli pa takoj odtranjeni (kot ponavadi ) in jih zdej ni več. Pod connections v nadzorni mi piše da imam lan in internet connection vse dela kot je treba ( mam internet prek lana in routerja... Samo če je to delalo prej kot treba in nism nč spreminju... ).
Zdej tut ko mi učasih dela use mi tudi po internetu surfa zelo počasi in vem da mi je prej delovalo vse precej hitreje.
Pod processes v task managerju je en čudn proces ----> system idle proces ki rabi za cpu kar 99 sam potlej ko pa pogledam v cpu usage je pa normalno 2% vsega...
Imam windows xp professional in čez mrežo tadrug računalnik k internet share-a ga ima tut wink. Gif prej je use delovalo, le pred kašnim tednom sem si na novo inštaliral windowse ampak sem drajverje pa vse to mislm, da inštaleru vse. Itak je povezava prej delala in vse je blo uredu nicjasno. Gif

Če sploh kdo ve kaj bi biu ta hudič nej prosim odgovori ker res nevem kaj naj.

Hvala
konc

strictom ::

Router je sfukan. predvidevam da imaš Level One router?

PS.: Blazno zanimiv naslov teme ki kar kriči po moderatorju :)
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Uff bi mogu temo kam drugam dat ne ? jao.Se opravičujem no ampak nism vedu kaj bi blo sploh to.
Router nemore bit zjeban ker je delovalo prej vse in LAN deluje zmer uredu.Ne spoznam se na routerje, vem samo to da imam router za 4 kompe vključit.To a je level 1 al 2 nevem.
konc

Government Denies Knowledge je pravilno.
konc

strictom ::

Takrat ko ti ne dela preprosto resetiri router pa probi če dela. Doma imamo Level One (Ime firme) router in ima grdo navado da ponavadi zašteka. Samo restart pomaga. Pol je pa kulj.

PS.: U ti šment, podpis sem imel narobe. Porkaduš.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako narediti svoj server v Call of Duty 2 ?

Oddelek: Igre
228822 (2482) deadzone
»

Server za call of duty2

Oddelek: Igre
143352 (1137) sonnce
»

Razpoloviti povezavo,pomoč prosim!

Oddelek: Omrežja in internet
191840 (1329) xjan1989
»

cod ne kaze serverja