» »

Ali je potrebno mojo stran kaj prenoviti?

Ali je potrebno mojo stran kaj prenoviti?

sid911 ::

LINK

evo to je moja nekaj več kot dve leti stara stran:D . takrat sem pač mel voljo pa čas pša sem nekaj skup spravil...zaj pa kako spremljam razvoj ostalih spletnih strani vidim, da je najbrž oblika že zastarela....to poletje če bom kaj časa mel bom dodal še nekaj opisov, nameravam tudi novice bolj ''pridno'' pisat....

zanimajo pa me vaše ocene strani, in predvsem predlogi kaj bi bilo potrebno prenoviti.

hvala....
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)

nurmaln ::

Ammm, ja mogoče bi blo treba kakšno malenkost prenovit:D :D

alum ::

ampak res cisto malo:P

Sej nočem bit nesramen ampak res sploh ne vem kje bi začel...

Predlagam, da temeljito premisliš če se ti sploh da ukvarjat z oblikovanjem spletnih strani, če pa ugotoviš da se ti da, posveti naslednjih nekaj tednov učenju kakšnega DW in po nujno tudi Fireworks ali Photoshop oz. podobnih programov.

Potem vzemi list papirja in svinčnik in si nariši kako naj bi zgledala spletna stran in se šele nato loti dejanskega oblikovanja.

Moram pa rečt, da mi je stran vsebinsko kar je pa več kot bi lahko rekel za marsikatero lepo oblikovano stran.

Vsebno zadrži ampak drugače pa CELO STRAN samo - SHIFT+DELETE.

Pa BTW: nobenga razen tebe ne zanima koliko obiskovalev je že imela tvoja stran in vsak ki je že več kot dvakrat sedel za računalnikom sam ve kako dodati stran med priljubljene!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: nurmaln ()

sid911 ::

ok sem se odločo tak: raje dodam še nekaj opisov letal, pa pišem novice bolj pridno, strani pa nem kaj dosti prenovil...sicer pa mislim da vas prvotna barvna shema strani ne zanima:P...

sicer pa mi je bol važna preglednost in vsebina strani....kaj mislite je taka kot je dovolj pregledna?
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)

meni bi lahko malo bolj dodelal

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Igračarski portal hop.si [Gaming.si] (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
14427485 (15635) Vazelin
»

oblikovna/pravna/itd pomoc pri spletni strani

Oddelek: Izdelava spletišč
361997 (1370) Road Runner
»

Prenova spletnega mesta Slo-Tech (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Obvestila
10412074 (9282) poweroff
»

FX-51 že navijajo

Oddelek: Novice / Procesorji
132565 (2565) bozicek
»

Ocente mal stran!

Oddelek: Izdelava spletišč
271845 (1556) tejo

Več podobnih tem