Forum » Strojna oprema » USB Parallel Cable
USB Parallel Cable
neti ::
Na računalnik bi rada priključila dva tiskalnika Fujitsu DL700 in HP DeskJet 600. Uporabljam Windows XP.
Kupila sem USB Parallel Cable. S pomočjo priložene diskete (USB TO IEEE –1284 BRIDGE CABLE FOR USB DEVICE DRIVER) ga ne morem ga namestiti. Napiše mi naslednje sporočilo: Namestitev ni uspela, ker za ta primerek naprave ni bil naveden funkcijski gonilnik.Napiše tudi, da ni digitalno podpisan.
V navodilih piše, da bi moral zaznati driver U2PAIR.INF in pokazati USB to Parallel Port Converter device.
Ali bi morala kupiti kabel prav za Windowse XP? Če je mogoče ali lahko kako drugače, z kakšnim programom rešim to težavo.
Hvala, hvala Neti
Kupila sem USB Parallel Cable. S pomočjo priložene diskete (USB TO IEEE –1284 BRIDGE CABLE FOR USB DEVICE DRIVER) ga ne morem ga namestiti. Napiše mi naslednje sporočilo: Namestitev ni uspela, ker za ta primerek naprave ni bil naveden funkcijski gonilnik.Napiše tudi, da ni digitalno podpisan.
V navodilih piše, da bi moral zaznati driver U2PAIR.INF in pokazati USB to Parallel Port Converter device.
Ali bi morala kupiti kabel prav za Windowse XP? Če je mogoče ali lahko kako drugače, z kakšnim programom rešim to težavo.
Hvala, hvala Neti
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zabrickan - zafleširan router TP-LINK TL-WR741NDOddelek: Omrežja in internet | 4395 (2675) | markk1 |
» | USB v avtuOddelek: Zvok in slika | 1859 (1493) | T-Mac |
» | Kabel - adapter za starejši tiskalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 3106 (2758) | andromedar |
» | Ali se da prenosniku zamenjat procesor???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1404 (1174) | bf4ed |
» | Povezat comp in laptop vs USB?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1493 (1428) | gaso |