Forum » Programska oprema » WGet GUI problemi
WGet GUI problemi
teac ::
Namestil sem si WGet(1.9) in GUI za WGet. Sem prebral manual, pregledal opcije, pa mi vseeno ne downloada vsega, kar bi jaz rad.
Kaj bi rad: stran je zgrajena tako:
index.html
..dir1
..dir2
..dir3
......dir3_1
..........*.html
......dir3_2
..........*.html
Vsak html fajl pa ima v sebi povezavo na sliko ali zvok, ki pa sta v direktoriju (dir1, dir2) na rootu. Meni pa tega ne downloada, pa čeprav ko je WGet pognan piše, da je fajl shranlo, meni pa te mape na lokal disku ne naredi.
Kaj je treba kaj posebej nastavit, da bo mi res celo stran downloadalo, brez izjeme?
Kaj bi rad: stran je zgrajena tako:
index.html
..dir1
..dir2
..dir3
......dir3_1
..........*.html
......dir3_2
..........*.html
Vsak html fajl pa ima v sebi povezavo na sliko ali zvok, ki pa sta v direktoriju (dir1, dir2) na rootu. Meni pa tega ne downloada, pa čeprav ko je WGet pognan piše, da je fajl shranlo, meni pa te mape na lokal disku ne naredi.
Kaj je treba kaj posebej nastavit, da bo mi res celo stran downloadalo, brez izjeme?
- spremenilo: teac ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Fedora 12 - migracija /home na raid particijoOddelek: Operacijski sistemi | 2610 (2441) | BlueRunner |
» | Ekipa Sambe dosegla dogovor z Microsoftom (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 8474 (5873) | poweroff |
» | LinuxOddelek: Operacijski sistemi | 1325 (1078) | der_Alte |
⊘ | Rabim driverje za Voodoo 3 3000 za WinXPOddelek: Pomoč in nasveti | 814 (790) | gkovac |
» | Winapm3 Playlist na CD v mp3 formatuOddelek: Zvok in slika | 1154 (1029) | CaqKa |