Forum » Pomoč in nasveti » Optimiziranje
Optimiziranje
iglavc ::
Pozdrav
Zanima me, kako najbolje ( s katerim programom ) optimizirati delovanje računalnika. Da nebi po domače štekalo ( XP pa to ... mam pa 2500+ 512 MB ram ) tak da računalnik ni kriv za to. Katere programe svetujete.
Zanima me tudi, kako bi si nastavil, da ko dam izklop računalnika, da bi se takoj izklopil in nebi rabil čakat nekaj časa ( včasih tudi kakšno minuto )
hvala za nasvete ... priporočam se tudi za kakšne druge nasvete za boljše delovanje računalnika in zaščite pred črvi ( to uporabljam ad-aware, in še enega) potem registry mechanic za register.
LP
Zanima me, kako najbolje ( s katerim programom ) optimizirati delovanje računalnika. Da nebi po domače štekalo ( XP pa to ... mam pa 2500+ 512 MB ram ) tak da računalnik ni kriv za to. Katere programe svetujete.
Zanima me tudi, kako bi si nastavil, da ko dam izklop računalnika, da bi se takoj izklopil in nebi rabil čakat nekaj časa ( včasih tudi kakšno minuto )
hvala za nasvete ... priporočam se tudi za kakšne druge nasvete za boljše delovanje računalnika in zaščite pred črvi ( to uporabljam ad-aware, in še enega) potem registry mechanic za register.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Modifikacija Windowsov XP (pohitritev in ostale varke)Oddelek: Operacijski sistemi | 3313 (2899) | Ballau |
» | Problem z dolgotrajnim zaganjanjem WindowsovOddelek: Pomoč in nasveti | 1020 (896) | iro |
» | menjava boot screena pri xpjihOddelek: Programska oprema | 1034 (846) | m.i.h.a. |
» | Racunalnik se mi dolgo zaganja???Oddelek: Operacijski sistemi | 1138 (1036) | MEDENA |
» | style xpOddelek: Programska oprema | 1009 (960) | M4TECH |