Forum » Izdelava spletišč » Izdelava foruma in multimedijskega portala
Izdelava foruma in multimedijskega portala
Manijak ::
Najprej en lep pozrav vsem skupaj, za vas imam nekaj vprašanj in upam da mi jih boste lahko razložili.
1.Stvar je taka; Imamo en forum, ki je trenuntno free-forum in je pod oblastjo oz. nadzorom določenih ljudi, ki nam ga lahko kadar se jim zahoče, pobrišejo. Zato smo se odločili da postavimo nov forum in portal(če se le da) na svojem serverju oz. liniji.
2.Zdej pa me zanima;
-Kaj rabimo za postavitev najprej?
-Obstajajo kakšni programi za izdelavo forumov oz. portalov?
-Kako se je najlažje lotiti take stvari?
To sprašujem zato, ker nam lastniki dosedajšnega foruma ne dovolijo kopiranja in moramo narediti nov forum-na temu zdajšnemu smo ga naredili tako da je bil program in si sam vstavljaj teme itd...Sedaj pa gre zares in resno potrebujemo pomoč.
1.Stvar je taka; Imamo en forum, ki je trenuntno free-forum in je pod oblastjo oz. nadzorom določenih ljudi, ki nam ga lahko kadar se jim zahoče, pobrišejo. Zato smo se odločili da postavimo nov forum in portal(če se le da) na svojem serverju oz. liniji.
2.Zdej pa me zanima;
-Kaj rabimo za postavitev najprej?
-Obstajajo kakšni programi za izdelavo forumov oz. portalov?
-Kako se je najlažje lotiti take stvari?
To sprašujem zato, ker nam lastniki dosedajšnega foruma ne dovolijo kopiranja in moramo narediti nov forum-na temu zdajšnemu smo ga naredili tako da je bil program in si sam vstavljaj teme itd...Sedaj pa gre zares in resno potrebujemo pomoč.
Lp Manijak
zenith1 ::
Če se boš dobro potrudil boš našel v sticky temi o freewebspace-u nek forum kjer dobiš zastonsjki plac, in to z milijon skriptami ter IPB. Trap17.
Tody ::
jap malce preglej sticky in uporabi iskanje. Boš videl da je na spletu že veliko predpripravljenih portalov samo vneseš podatke in to je to
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prosim vas za mnenje o strani forum123.siOddelek: Izdelava spletišč | 2748 (2159) | csrf |
» | Nove 10-krat zmogljivejše zračne baterijeOddelek: Novice / Ostale najave | 4886 (3891) | T0RN4D0 |
⊘ | forum - rabmo admine in modeOddelek: Omrežja in internet | 1032 (837) | kuglvinkl |
» | Ime forumaOddelek: Izdelava spletišč | 1336 (1053) | CaqKa |
» | kako narediti portalOddelek: Izdelava spletišč | 3463 (3267) | #000000 |