Forum » Programiranje » pošiljanje maila
pošiljanje maila
kejlock ::
Lep pozdrav
Ali lahko kdo pove s katerim (in kako) programom bi bilo možno narediti, da bi npr: program sam vsak dan ob isti uri poslal neko mapo meni na mai?
lp
Ali lahko kdo pove s katerim (in kako) programom bi bilo možno narediti, da bi npr: program sam vsak dan ob isti uri poslal neko mapo meni na mai?
lp
Tutankhamun ::
c# recimo.
MailMessage myMail = new MailMessage(); myMail.From = "from@microsoft.com"; myMail.To = "to@microsoft.com"; myMail.Subject = "UtilMailMessage001"; myMail.Priority = MailPriority.Low; myMail.BodyFormat = MailFormat.Html; myMail.Body = "<html><body>UtilMailMessage001 - success</body></html>"; MailAttachment myAttachment = new MailAttachment("c:\attach\attach1.txt", MailEncoding.Base64); myMail.Attachments.Add(myAttachment); SmtpMail.SmtpServer = "MyMailServer"; SmtpMail.Send(myMail);
Microsoft ::
Pa SMTP mores imet instaliran na PCju, ki pa je vkljucen v XP PRofessional, ni pa v XP Home.
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za avtomatizacijoOddelek: Programska oprema | 928 (655) | He-Man |
» | Visual BasicOddelek: Programiranje | 3437 (2463) | cekr |
» | Pomoč pri kontakt formiOddelek: Izdelava spletišč | 18499 (18397) | Vzdevek |
» | [ASP.NET] send mailOddelek: Programiranje | 1266 (1203) | Microsoft |
» | Poslijanje majla preko SMTP (IIS); kako?Oddelek: Omrežja in internet | 1681 (1598) | Microsoft |