Forum » Programiranje » [VB.NET] Bouncing PictureBox
[VB.NET] Bouncing PictureBox
Jackal ::
Zanima me, kako(če) se da v VB-ju določit, da se bo PictureBox premikal po določeni funkciji - oz. nekakšno dinamično nastavljanje položaja picture boxa iz programa.
Recimo imam sliko kroglice in se ta premika med zgornjim in spodnjim robom "frame-a".
Pa iskal sem tudi različne primere programov po netu, vendar dobivam same primere za vb 6, ki pa v vb.net ne dela (oz. vb.net ne zna pravilno konvertirat vb6 aplikacije v vb.net). Bi se priporočal za kak link, če ga kdo pozna kaj takšnega.
Recimo imam sliko kroglice in se ta premika med zgornjim in spodnjim robom "frame-a".
Pa iskal sem tudi različne primere programov po netu, vendar dobivam same primere za vb 6, ki pa v vb.net ne dela (oz. vb.net ne zna pravilno konvertirat vb6 aplikacije v vb.net). Bi se priporočal za kak link, če ga kdo pozna kaj takšnega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rabim mnenje programerjev VB 6.0 oz. VS.netOddelek: Programiranje | 1377 (1377) | sverde21 |
» | [VB.NET] - Kako registrirati DLL-je ob inštalaciji?Oddelek: Programiranje | 1157 (1053) | darkolord |
» | Visual Basic.NET - za začetnika ?Oddelek: Programiranje | 4768 (3887) | mHook |
» | Podoben jezik kot VB ?Oddelek: Programiranje | 1199 (1107) | jype |
» | VB.NET SimplVprašanjeOddelek: Programiranje | 858 (761) | Gejmer |