Forum » Sedem umetnosti » Koncert Mile Kitić v Celju
Koncert Mile Kitić v Celju
Kami ::
Pred kakim tednom mi je sošolec rekel, da naj bi bil 17.06.2005 koncert Mileta Kitić-a v Celju na nogometnem stadionu arena petrol.
Vprašal sem ga če ve kje se dobijo karte pa je rekel, da je njemu to en frend reko pa da ne ve. Po nekaj iskanja na googlu sem našel le eno temo na enem x forumu.
V tisti temi je eden napisal, da naj bi bil koncert ne 17.06.2005 ampak 19.06.2005 v tyto klubu v celju drugi pa, da je baje na stadionu 17.06.2005.
Ve mogoče kdo kaj več o tem? Al so pa to samo govorice?
Vprašal sem ga če ve kje se dobijo karte pa je rekel, da je njemu to en frend reko pa da ne ve. Po nekaj iskanja na googlu sem našel le eno temo na enem x forumu.
V tisti temi je eden napisal, da naj bi bil koncert ne 17.06.2005 ampak 19.06.2005 v tyto klubu v celju drugi pa, da je baje na stadionu 17.06.2005.
Ve mogoče kdo kaj več o tem? Al so pa to samo govorice?
DimmniBurek ::
Če si član ST foruma sploh ne smeš tega poslušat, a ti ni noben povedu
There Is No Stronger Drug Than Reality
nokia6310 ::
Jao Mileeee to mi radi najbolji pjevac svih vremena.
Jst sam to poslušam pa vam rečem mile je car i ostali isto.
Jst sam to poslušam pa vam rečem mile je car i ostali isto.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nokia6310 ()
Thomas ::
Hehe ... hehe ... Zanimivo! Antropologija je tud zanimiva znanost. Kakšne šege imajo domorodci, pa kako se kej trajbajo glede na razne muske...
Use špila!
Use špila!
cirecire ::
Pa kaj dela Mile Kitić v oddelku sedem umetnosti...
Pa kakšno vezo ima tak tip z umetnostjo...
Pa kakšno vezo ima tak tip z umetnostjo...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | En mali slonček - STATISTIKA (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 23107 (15244) | StratOS |
» | stetje - STATISTIKA (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5643 (4025) | SanAndreas |
» | Skupaj proti dolgčasu :) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 30133 (22419) | Damjan Jagar |
» | Skupina Bjelo Dugme zopet skupaj!Oddelek: Sedem umetnosti | 2765 (1897) | ČIP 008 |