» »

Izgubljene particije

Izgubljene particije

feliche ::

Ko sem s partition magicom naredil z enega diska dve particiji, se mi je ponovno zaglan in nekaj skušal prebrati, napisal error in me vrgel ven. Po ponovnem zagonu je šlo vse v franže. Ni spoznal sistema in nato fdisk- napiše da ne more prebrat diska, nato format - nekaj se juči vendar ne najde vsega, tako, da menim, da je nekaj hudo narobe s FAT. Sedaj pa ne vem, kje naj dobim kakšen softwear data recovery partition, da bi bil uspešen. Ali ima kdo kakšno drugo idejo.

Jan987 ::

daj disk v druh računalnik in ga tam priklop kot drugi disk pol pa probej pa particion magicem dobim nazaj še tist del!!!

`ripper` ::

daj disk v druh računalnik in ga tam priklop kot drugi disk pol pa probej pa particion magicem dobim nazaj še tist del!!!
...
pa ne mergat FAT particij. Jest sm mel ze z NTFS enkrat manjse probleme, sam 10x god nism mel nobenih podatkov za zgubit takrat. Mislm da je se zmer velik bolj smotrno ob postavitvi sistema mal premislt kolk rabis za kej, kukr pa pol neki mergat pa predimezionerat... skoda zivcev pr zgublenih podatkih :)
bibl bubl babl ble
tukej sicer napišeš, kaj maš v ohišju, sam mene je mal sram... :)

mrbungle ::

Podatke probi pridobit nazaj s programom GETDATABACK. Sem ga uporabil en tedennazaj, ko se mi je sesula particija na drugem disku 160GB-dobil vse podatke nazaj. Ne smeš pa podatkov prepisat (npr. jih zbrišeš, nato pa čez posnameš nekaj drugega).

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

spreminjanje particij...

Oddelek: Pomoč in nasveti
212334 (1813) superb_
»

Izpad elektrike & Disk Boot Failure (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
505487 (4899) Damjan Jagar
»

NTLDR is missing.....podatkov na disku pa tudi ne vidim

Oddelek: Operacijski sistemi
121536 (1341) Car-odej
»

Med particiranjem Ugasnu PC. Zdej ne vidim diska. POMAGAJTE,ojoj, pomagajte !

71725 (1428) cortez
»

kako kopirati disk z sistemom

81053 (921) bobby

Več podobnih tem