Forum » Pomoč in nasveti » Od začetka problem z amd-jem 64bit
Od začetka problem z amd-jem 64bit
54321 ::
Odkar sem nabavil amd-ja 64 ter plato DFI Ultra-D imam raznorazne probleme z windosi katere nisem imel nikoli.
Pojavjajo se mi raznorazne napake..instaliral se mwindose na novo pa se takoj začenja na novo. Danes ponoči mbom pustil tudi memstest da pretestiram rame..čeprav sem včeraj pustil 4 ure in ni pokazalo nobene napake!
Vse mi dela čudno to seveda takoj opaziš. potem e mi pojavi okno z napako pa možnost CANCEL ali DEBUG. Vmes sem tudi opazil da mi je ffdshow codec delal probleme. potem sem dal zadnjo verzijo in je bilo ok.
Sedaj se mi pojavla naslednje vsakič ko zaprem določene programe:
.
KAj bi mi lahko pozvročalo težave..je možno da mi še kak program/codec..dela težave kot mi jih je ffdshoe dokler nisem dal zadnjega?
Imam vse nove gonilnike, vse instaliram kot je treba, restartam po vsakem gonilniku..
DFI Ultra-D
MSI 6800 pro
2x 512 Geil Ultra Platinum
Noter nimam ničesar drugega
Pojavjajo se mi raznorazne napake..instaliral se mwindose na novo pa se takoj začenja na novo. Danes ponoči mbom pustil tudi memstest da pretestiram rame..čeprav sem včeraj pustil 4 ure in ni pokazalo nobene napake!
Vse mi dela čudno to seveda takoj opaziš. potem e mi pojavi okno z napako pa možnost CANCEL ali DEBUG. Vmes sem tudi opazil da mi je ffdshow codec delal probleme. potem sem dal zadnjo verzijo in je bilo ok.
Sedaj se mi pojavla naslednje vsakič ko zaprem določene programe:
.
KAj bi mi lahko pozvročalo težave..je možno da mi še kak program/codec..dela težave kot mi jih je ffdshoe dokler nisem dal zadnjega?
Imam vse nove gonilnike, vse instaliram kot je treba, restartam po vsakem gonilniku..
DFI Ultra-D
MSI 6800 pro
2x 512 Geil Ultra Platinum
Noter nimam ničesar drugega
kingkong ::
lahko si pomagaš z ultimatebootcd (www.ultimatebootcd.com), kjer boš našel razne programe, ki ti stestirajo cel hardware. meni je prišlo prav, ko mi je odpovedal ram. poskušaj, lahko ti bo pomagalo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | navijanje AMD procesorja (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 6387 (4990) | Davidf1 |
» | Nova anketa: zvočna kartica, da ali ne?Oddelek: Novice / Ankete | 3957 (3366) | sidd |
» | Zatikanje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1490 (1125) | _Dejan_ |
» | DFI NF4 Ultra-D smoking&burning... (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Strojna oprema | 12382 (8467) | Primoz78 |
» | Nestabilen sistemOddelek: Strojna oprema | 1518 (1324) | JamesBond |